Najnovije vesti

DA SE ZNA DA JE NJEN: Rada dala 90.000 dinara za tablice sa Harisovim imenom!
Foto: Damir Dervišagić

ne žali novac

DA SE ZNA DA JE NJEN: Rada dala 90.000 dinara za tablice sa Harisovim imenom!

Stars

Folk zvezda Rada Manojlović iskeširala je 750 evra za specijalne tablice za svoj automobil kako bi celom svetu pokazala koliko voli svog momka Harisa Berkovića.

Naime, pevačica je za svoj džip naručila tablice na kojima poslednja dva slova RH označavaju početna slova njenog i Harisovog imena. Pevačica nam je priznala da je to tačno i objasnila razloge za ovaj postupak.

"Zatekli ste me tim pitanjem, ne znam šta da vam kažem. Nisam očekivala da će bilo ko to povezati, ali kako ste vi jedini koji su to shvatili, onda moram da vam priznam da ste u pravu. To je moja poruka svetu! Da se zna ko je čiji, Haris je moj i ja sam njegova", priznaje Rada uz osmeh na početku razgovora.

Prema pravilu o registrovanju vozila, vozači mogu da izaberu kombinaciju slova i brojeva na svojim automobilskim tablicama, pod uslovom da značenje ne narušava pravni poredak i da sadržaj nije provokativan i nemoralan. Za takve tablice potrebno je platiti 87.530 dinara. Tablica po izboru važi sedam godina od dana izdavanja registarskih tablica, a vlasnik vozila kao svoj registarski broj može izabrati najmanje tri, a najviše pet slovnih znakova, odnosno kombinaciju slova i brojeva.

Međutim, iako je za mnoge pomenuta suma preterena, folk zvezda nam je rekla da nije sklona ovakvim novčanim izletima, jer uglavnom sve što zaradi ulaže u karijeru.

foto: Privatna Arhiva

(Kurir/Alo, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RADA MANOJLOVIĆ NAPRAVILA DAR MAR U HELSINGBORGU: Žene, najjače smo!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...