PEVAČICINA SMRT POTRESLA BIVŠU JUGU: Ceo Bihać plače za Donom Ares!
Foto: Marija Dejanović

POSLEDNJI POZDRAVI

PEVAČICINA SMRT POTRESLA BIVŠU JUGU: Ceo Bihać plače za Donom Ares!

Stars -

Azra Kolaković, koja je u ponedeljak preminula u 41.godini od posledica najtežeg oblika karcinoma, rastužila je svoj rodni grad, gde će se danas obaviti sahrana.

U jutarnjim satima na Trgu Slobode u Bihaću postavljena je velika uramljena fotografija s njenim likom, oko koje se okupljaju građani. Oni donose cveće, pale sveće i upisuju se u knjigu žalosti, ostavljajući poslednju poruku svojoj sugrađanki. S obzirom na to da je preminula pevačica svoj grad uvek veličala, sve generacije plaču za njom.

foto: Marija Dejanović

"Zašto si nas napustila mlada? Zaslužila si da živiš još puno godina. Ti si naš borac, zmaj, lav... Nikada te nećemo zaboraviti", plačići su se obraćale žene.

U podne će se održati komemoracija, na kojoj će prisustvovati Donina porodica, prijatelji i kolege, a kasnije i poslednji ispraćaj.

U knjigu žalosti danas se upisao i Šuhret Fazlić, gradonačelnik Bihaća:

"Draga Azra, uradila si puno za naš voljeni Bihać. Više nego svi mi političari zajedno. Hvala ti".

Dona je inače u novembru 2014. godine u razgovoru za Kurir istakla da je predosetila svoju smrt, iako se lavovski borila da pobedi bolest.

"Znam da je ovo opaka bolest, ali ne dam da me rak ubije. Mogu ovako da guram dve do tri godine, a posle je pitanje šta će biti... Ipak, ne dam da me slomi", rekla je pevačica u intervjuu.

foto: Marija Dejanović

(Kurir/Marija Dejanović, Foto:Marija Dejanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DONA ARES OBJAVILA POTRESAN SNIMAK IZ BOLNIČKE POSTELJE: Više nisam nasmejana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track