KARLEUŠA BI MU LAKO PALA: Brena je imala 84 kg kad sam je  nosio!
Foto: Dragana Udovičić/printscreen

stars intervju Saša Popović

KARLEUŠA BI MU LAKO PALA: Brena je imala 84 kg kad sam je nosio!

Stars -

Mislim da Karleuša nije dostigla tu kilažu, pa bih je vrlo lako podigao na ramena. Ali morala bi mnogo da mi plati za to. Kad smo se našli posle

pauze, znate koliko smo se izgrlili i izljubili

Saša Popović startovao je novu sezonu „Grandovih“ emisija, zbog čega je veoma uzbuđen. Čelnik ove produkcije za sledeću godinu planira i veliku regionalnu turneju s Jelenom Karleušom, ali i brojne novine u TV emisijama. U intervjuu za Kurir Stars Saša otkriva sve tajne najpopularnijeg muzičkog takmičenja i kakvi su zapravo odnosi među članovima žirija kad se kamere ugase.

Poznato je da ste radoholik. Da li vam je prijao odmor?

- Prijao nam je odmor, svima. Sezona je teška i naporna i jedva čekamo da se završi, ali posle toga imamo odmor dva i po meseca i dođu ti dani kad mi sami kažemo: Jao, sad bi bilo dobro da krenemo. I evo, krenuli smo.

Da li ste se uželeli žirija „Zvezda Granda“?

- Kad se družimo deset meseci, normalno je da napravimo pauzu, a posle toga se zaželimo jedni drugih. Kad je krenula nova sezona, video sam da je kompletan žiri bio srećan. Karleuša, Bekuta, Viki, Lukas, Snežana, Marija, Bosanac, ma svi smo tih 70 dana zapravo jedva čekali da počnemo da radimo. Baš lepo funkcionišemo zajedno.

foto: Dragan Kadić

S obzirom na to da nemate društvene mreže, nismo znali kako ste i gde proveli leto.

- Bio sam u Opatiji porodično, celo leto. Tamo imam kuću. Nemam društvene mreže, ni Instagram, Fejsbuk, ni Tviter. Glava mi je mirna. Još to da imam, bio bi mi haos, bomba za mene.

Ipak, veoma ste popularni na društvenim mrežama. Čak vam pišu pesme i ode!

- Ne znam za to. Nekako se i ne interesujem mnogo. Ja sam na estradi 43 godine i meni samo treba mir, tišina i odmor. Znam da na društvenim mrežama postoji nekoliko mojih lažnih profila, čak sam bio i žrtva pokušaja internet prevare.

U čemu je tajna vašeg mladalačkog izgleda?

- Rad, red i disciplina! Treniram redovno. Najviše upražnjavam traku za trčanje, imam je kod kuće. Imam i bazen i ovde i u Opatiji. Plivam, to me relaksira i održava me.

Jelena Karleuša je krenula na dijetu. Da li je tražila savete od vas?

- Pitala me je kako održavam dijetu, šta jedem, a šta izbegavam. I sad, ako bi prihvatila to od mene, super. Ali ona je vegetarijanac, ne jede meso. Vegetarijanci jedu mnogo testa i hleba, a to goji.

Nedavno je rekla da želi da smrša pred predstojeću turneju, na kojoj ćete joj vi biti pokrovitelj, da biste i nju, kao i Lepu Brenu, mogli da nosite na ramenima.

- (smeh) Da! Ja sam Brenu nosio na ramenima kad je imala 84 kilograma. Mislim da Karleuša nije dostigla tu kilažu, pa bih je vrlo lako podigao. Ali u ovim godinama, ne znam. Morala bi mnogo da mi plati da je podignem!

foto: Stefan Jokić

Šta nas očekuje u novoj sezoni „Zvezda Granda“? Već u prvoj epizodi je bio okršaj između JK i Viki Miljković. - Pa u drugoj epizodi je još gore bilo, u trećoj katastrofa. Ali to je deo posla. Kad smo se našli posle pauze, znate koliko smo se izgrlili i izljubili.

Uveli ste nešto novo u šouu, a to je pulsometar.

- Svakom kandidatu zakačimo pulsometar ispod grudi. On je povezan blututom na tablet, koji se nalazi kod mene. Vidimo im otkucaje srca i odmah znamo da li se neko uplašio, koliku tremu ima. Prosečan puls kod čoveka je 70 do 80, a neki kandidati imaju 140-150, a svi maltene su imali 190, pa i 200. Znači da oni umiru od straha.

Planirate li još neki novi koncept?

- Uvodimo nešto novo, ali ne smem da kažem šta.

Prija li vam titula kralja balkanskog šou-biznisa?

- Ma kakav kralj šou-biznisa. Radim svoj posao normalno i trudim se da to korektno obavim, na najbolji mogući način. To ko je kralj, ko nije, ko je najbolji, to rezultati govore, a mi smo zadovoljni rezultatima.

Pisalo se da ste išli na estetsku operaciju i da ste radili jagodice.

- Ne, nego sam ugradio četiri implantata, pa sam bio natečen! Ljudi misle da sam radio korekciju na licu, ali nisam.

Jelena Stuparušić

SUZANU VOLIM VEĆ 21 GODINU

foto: Nebojša Mandić

Svaki tekst o vama i vašoj supruzi Suzani Jovanović veoma je čitan. Šta mislite, zbog čega?

- Prvi put to čujem. Pa mi smo jedna homogena i složna porodica. Kompatibilna. Suzana i ja smo već 21 godinu zajedno, imamo sina i ćerku i trudimo se da decu mnogo ne izlažemo javnosti. Po prirodi posla ona i ja smo javne ličnosti. E sad, zašto su tekstovi čitani, ne znam. Treba pitati one koji ih čitaju.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track