(FOTO) OVO NIKO NIJE ZNAO: Ovaj poznati pevač je od samog početka bio uz Donu Ares! Pomogao mi je odem iz BiH u vreme nemira!
Foto: Damir Dervišagić

BIO JE NJEN ANĐEO ČUVAR

(FOTO) OVO NIKO NIJE ZNAO: Ovaj poznati pevač je od samog početka bio uz Donu Ares! Pomogao mi je odem iz BiH u vreme nemira!

Stars -

Pokojna pevačica Azra Kolaković je jednom prilikom na svom blogu otkrila ono o čemu nikad nije pričala.

Vest o njenoj smrti potresla je javnost, a pevačica će biti sahranjena danas u rodnom Bihaću. Detalji njene teške borbe sa opakom bolešću poznati su javnosti, međutim malo ko zna koji poznati pevač je od samog početka Donine karijere bio uz nju.

Dona Ares jednom je, javno, na svom blogu, pisala o Dinu Merlinu, a tada je otkrila priču koju skoro niko nije znao.

"Posetio me je i naš veliki čarobnjak, Dino Merlin i to još na snežnoj Bjelašnici. Negde između šeste i sedme hemoterapije, čini mi se. I to baš u društvu mog školskog Ade i naše pevačice Maje Sar. Bila je tu i supruga našeg čarobnjaka i njegov menadžer.

(FOTO) NIJE ŽELELA DA SE PREDA: Ovako je izgledala celokupna mučna borba Done Ares sa opakom bolešću! Srce će vam pući od tuge!

Sedeli smo kraj kamina i Dino mi je ispričao dve priče, o dva bolesnika od raka, jedan je ležao i izgubio, a drugi je bio aktivan i preživeo. A ja nisam stigla da mu ispričam svoju priču i da mu nabrojim sve svoje aktivnosti, jer sva sam ta psihostanja već apsolvirala. I Dino je nekada bio moj anđeo čuvar, jer postoji detalj u mom životu koji u javnosti gotovo niko nije znao. Dino mi je učinio životnu uslugu i beskrajno sam mu zahvalna na tome", podelila je Dona sa fanovima.

"Pre tačno dvadeset godina mi je pomogao da odem iz BiH u vreme završetka granatiranja. Negde pred zvanični kraj rata je održao koncert u Bihaću i nije odoleo mojoj želji da napusti BiH i krene konačno svojim stazama. Rat je tad već gotovo stao. Posetili smo tadašnjeg gradonačelnika Adnana Alagića zajedno. Budući da su me moji sugrađani voleli jednako i tada, Dino je želeo da se osigura i da da do znanja gradu da me nije on "odveo" ni "ukrao" nego mi samo čini uslugu. "Došao sam da vam kažem da Vaša mezimica grada želi da napusti državu. Ne bih voleo da me sutra optužujete zbog toga", rekao je Dino. Gradonačelnik se samo nasmejao, jer je znao za moju želju, a ona je bila da čim stane rat počnem graditi karijeru ozbiljnog estradnog umetnika. Poklonio nam je mala izdanja prevoda Kurana i rekao "Sretan put". A ja sam se uskoro nakon rastanka sa svojima i ratnog mraka divila svetlima Zagreba koji je u tom trenutku sjajio samo za mene. U Zagrebu smo se i rastali, a tu počinje moje odrastanje", napisala je tada Dona.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs, Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DONA ARES OBJAVILA POTRESAN SNIMAK IZ BOLNIČKE POSTELJE: Više nisam nasmejana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track