(VIDEO) HAOS ZBOG PRVE BRAČNE NOĆI: Marka sramota što će ih svi ukućani gledati, a ono što je Divna rekla, oboriće vas sa nogu!
Foto: Printskrin Youtube

UHVATILA GA FRKA

(VIDEO) HAOS ZBOG PRVE BRAČNE NOĆI: Marka sramota što će ih svi ukućani gledati, a ono što je Divna rekla, oboriće vas sa nogu!

Stars -

Kako se približava čuveno venčanje Marka i Divne, raste napetost među njima, a Marko je u panici zbog prve bračne noći, i što će svi ukućani gledati njihov "odnos".

Tokom razgovora sa drvetom, Marko je pitao:

"Hteo sam da pitam ovo, kad bude venčanje, na primer, kad bude prva bračna noć, kako to ide? Mislim, znam ja kako to ide, to je glupo, mnogo ljudi u kući, mogu ja sve to da uradim, ali glupo pred ovi... Mislim, odnos, baš glupo da gledaju mnogi ukućani. Tako to ide, moramo da imamo odnos, mladu u krevet i sve... Jedino u izolaciju, da budemo zaključani... Idemo u kupatilo, istuširamo, malo se mazimo i ljubimo, pa posle počne odnos. Svi će da kažu: "Ovi se jašu, imaju seks..."", objasnio je zbunjeni Marko.

Nešto kasnije njih dvoje su razgovor nastavili u dvorištu, a Divna je ubeđivala Marka da taj seks pred svima "nije ništa strašno".

"Pa, bre, mi smo odrasli, imamo dete, što te sramota. Ko da neko drugi nije imao odnos pred kamerama. Ti u gaće, ja u spavaćicu na bretele", rekla je Divna.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja