MATORA NE PODNOSI FUDBALERA: Volkov mi oteo dve ribe
Foto: Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić

Šou

MATORA NE PODNOSI FUDBALERA: Volkov mi oteo dve ribe

Stars -

Taj bi je*o muvu u letu. On je isti puh, poluveverica, polupacov. Znaš ti šta sam ja za njega, vikala je Jovana Tomić

Jovana Tomić Matora otkrila je da joj je Vladimir Volkov skinuo dve devojke, zbog čega ga danas ne podnosi! Učesnica „Zadruge“, koja je nedavno započela emotivnu vezu sa cimerkom Sanjom Stanković, priznala je svojoj izabranici da je poznati fudbaler smuvao njene bivše devojke.

- Mogu ti reći da mi je dve ribe maznuo, doduše moje bivše. On bi je*o muvu u letu. Ka*a sad moju bivšu ribu, ali nije ni bitno - započela je Matora priču, u koju se umešao Lepi Mića.

Odala tajnu

- A šta, on se sa tobom takmiči za cupi? - pitao je pevač Jovanu, koja je to potvrdila.

Matora Vladimira nije oslovljavala imenom, već je samo govorila da je reč o fudbaleru. Na kraju je ipak jasno i glasno izgovorila njegovo ime i prezime, a Sanja je pohvalila njegov fizički izgled.

- E, ali da je zgodan i sladak dečko, to jeste. Ali je kreten, ja ne volim kretene - rekla je Stankovićka i razbesnela Matoru:

Smuvala misicu u rijalitiju

- On liči na puha, jesi li ti realna? On je isti puh, poluveverica, polupacov. Devojko, znaš kakvih frajera ima, znaš šta je Zverka za njega? Znaš ti šta sam ja za njega, za Volkova? Znaš šta sam, osim što sam debela i zdepasta?! Šta me boli ku*ac za Volkova!

Podsetimo, Matora i Sanja nedavno su završile u istom krevetu, gde su se mazile i ljubile. Nekoliko dana kasnije Jovana je napala misicu da je zapostavlja.

- Izuzetno me to nervira, jer praviš od mene pi*kicu malu koja trči za tobom. Kao, oladi malo. To se kaže: „Jovana, smeta mi“ i onda ja prestanem. Osećam se loše. Ja ne vidim gde ja grešim?! - čudila se Jovana.

Kurir / M. D.

Foto: Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track