Najnovije vesti

RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA SE NASTAVLJA: Ivan Marinković: Tužiću Gocu, Raša nije Lenin otac! Moja majka je zbog nje dobila rak!
Foto: Damir Dervišagić/aleksandar jovanović cile

POBESNEO KADA JE VIDEO SLIKU

RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA SE NASTAVLJA: Ivan Marinković: Tužiću Gocu, Raša nije Lenin otac! Moja majka je zbog nje dobila rak!

Stars

Učesnik rijalitija je ponovo opleo po bivšoj supruzi, a ono što ga je izazvalo su njeni komentari kako je pravi otac uvek tu za dete, a ne mora biti biološki.

Goca Tržan i Ivan Marinković i dalje nastavljaju svoje prepucavanje i to javno.

Večeras su u emisiji "Upoznajte Parove" prikazani tekstovi iz novina u kojima je Goca davala intervjue o svom bivšem mužu. Ona naglašava da je on napravio dete ali da nije njen pravi otac, jer ne brine o Leni.

foto: Damir Dervišagić

Ivan je zbog svega izrečenog najavio tužbu.

“Sad ću da tužim Gocu. Poručujem mojoj sestri da pozove advokata da pokrene tužbu protiv Goce zbog izjava da nikada nisam brinuo o detetu, da pokrene postupak oko hipoteke za stan i oko solidarnog duga za stan. Muka mi je od Gocinih izjava”, rekao je Marinković i nastavio:

foto: Printscreen

"Ja tu ženu mrzim! Ona je meni uništila deo mog života! To je žena koja je jako zla, jako podmukla. Zbog nje i stvari koje je ona uradila je moja majka dobila rak! Od prvog dana našeg braka sam bio zaposlen, nisam izlazio i  nisam se kockao", završio je Ivan.

Kurir.rs, Foto: Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...