HITNO OPERISANA MAJKA GOCE TRŽAN: Doživela infarkt zbog prepucavanje njene ćerke i Ivana Marinkovića
Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić

Porodična drama Pevačica strahuje za mamin život

HITNO OPERISANA MAJKA GOCE TRŽAN: Doživela infarkt zbog prepucavanje njene ćerke i Ivana Marinkovića

Stars -

Teško stanje Rosa Tržan zbog stresa koji je izazvan prepucavanjem njene ćerke s bivšim mužem Ivanom Marinkovićem prošle nedelje hitno prebačena u bolnicu, gde joj je ugrađen stent.

Goca Tržan trenutno prolazi kroz najteži period u životu. Pored problema s bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, koji svakodnevno u „Parovima“ iznosi svakojake priče o njoj, pevačica sad brine i za majku Rosu, koja je pre nedelju dana doživela infarkt.

Kako saznajemo, ona je odmah po prijemu u bolnicu operisana i ugrađen joj je stent. Prema lekarskim nalazima, uzrok srčanog udara je stres.

foto: Dragan Kadić

Haos

- Rosa se poslednjih mesec dana, otkako je Ivan u rijalitiju, strašno nervira zbog prepucavanja njene ćerke s bivšim mužem. To ju je jako pogodilo. Goca joj je više puta rekla da ne sluša ono što Marinković govori, ali ne vredi, sve priče su dolazile do nje. Stres je učinio svoje i pre osam dana iznenada joj je pozlilo. Konstatovan je infarkt i ona sad ima tri stenta. Prethodna dva su joj ranije ugrađena - kaže naš izvor i ističe da je Goca najteže podnela majčinu bolest.

- Goca je u haosu. Ne veruje šta ju je sve snašlo. Posvećena je mami, Leni, poslu. Sad još mora i da se seli jer je čvrsto rešila da napusti stan u Mirijevu i prepusti ga Ivanu - otkriva naš izvor i dodaje da je posledice zbog svega što se dešava između Goce i Ivana osetila i Rašina majka.

- Gocinu svekrvu je najviše povredilo kad je Marinković isprozivao Rašu što ne može da ima decu. To je za nju bilo potresno, pa joj je pozlilo. Srećom, ništa ozbiljnije nije bilo, ali ona ima teško obolelu štitnu žlezdu i ne sme da se uzrujava - završava naš izvor.

Ne želi više da priča

Pozvali smo Gocu za komentar, ali ona nije želela da priča niti o mami niti o bivšem mužu.

- Ta priča za mene je gotova. Od sada, sve što imam da kažem o njemu, ili njemu, biće na sudu - kratko je odgovorila pevačica.

Marija Dejanović

foto: Dragan Kadić

Zgrožena

Pljuje po Raši, a on bi ubio za Lenu

Goca kaže da joj je Ivan pre braka priznao da nikad ne bi mogao da bude u vezi sa ženom koja ima dete, a sad proziva njenog muža Rašu Novakovića što čuva njegovu ćerku.

- Uzeo je na zub čoveka koji brine o njegovom detetu. Lena je za Rašu svetinja, on bi za nju ubio i tebe i mene. Dobro zna kakav je Raša prema njoj i onda ga proziva da ne može da ima decu. Sram ga bilo! Seljak primitivni - rekla je pevačica.

foto: Zorana Jevtić

Hrabro Pevačica se bori do kraja

Tužila bivšeg muža

Goca je pre dva dana podnela tužbu protiv Ivana za uvrede i klevetu. Pevačica je svom advokatu dostavila napismeno sve ono što je otac njene ćerke Lene poslednjih dana izneo u „Parovima“ o njoj i njenom mužu Raši. - Neka nastavi da se igra. Sve što bude rekao samo će se dodati na tužbu, pa neka se*e što više. Hvala bogu da se i ja opametim. Trebalo je odavno to da uradim. Umesto da moli boga da imam što više posla da hranim i iškolujem dete, on gleda da me što više ocrni. On je patološki lažov. Za porodicu i ćerku čupam grkljan. Šta sam ja sebi i svom detetu uradila izborom, pa je*o me pas - rekla je Goca.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAKON SKANDALA U RIJALITIJU: Evo šta Žarko Stojanović radi u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track