UČESNICA PAROVA U CENTRU SKANDALA U RODNOM NIŠU: Miljana prebijena, pa privedena u policiju!

Haos

UČESNICA PAROVA U CENTRU SKANDALA U RODNOM NIŠU: Miljana prebijena, pa privedena u policiju!

Stars -

Sanja Barumas tvrdi da joj je Kulićev vređala dete i pretila joj, pa ju je ona zbog toga propustila kroz šake i prijavila u MUP

Miljana Kulić dobila je batine od Sanje Barumas iz Niša, nakon čega je i privedena. Sugrađanka učesnice „Parova“ tvrdi da ju je ona danima uznemiravala, pa je morala da reaguje.

- Miljana me je smarala da se družimo i nedeljama me proganjala. Iz moje kuće je smarala pevače, ali i momke u koje je bila zaljubljena. Zvala ih je s različitih brojeva po nekoliko sati - tvrdi Barumasova. Ona priča kako je došlo do incidenta koji se dogodio nekoliko dana pred Miljanin ulazak u rijaliti.

foto: Zorana Jevtić

- Tražila je da se vidimo kod Doma zdravlja u Nišu. Čim sam stigla, počela je da me vređa. Govorila je da sam ku*va i proklinjala mi dete. Čim mi je ćerku uzela u usta, ja sam izletela iz kola i počela da je čupam. Miljana je počela da vrišti. Nije mogla da podnese to što me vidi s dečkom u kojeg je zaljubljena - priča Sanja. Nakon toga, slučaj je stigao i do policije.

- Miljana me je prijavila i isto veče ponovo došla kod mene da mi preti. Zbog toga sam pozvala policiju. Došli su i odveli je na informativni razgovor - završava Sanja. Miljana iz vile tvrdi da Sanja laže samo da bi ušla u „Parove“ jer joj je to najveća želja.

Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track