DRAMA SE NASTAVLJA: Ivanu sestra otkrila da ostaju bez oba stana! Otkriveni detalji odnosa sa Gocom Tržan!
Foto: Printscreen

PITANJE JE KROVA NAD GLAVOM

DRAMA SE NASTAVLJA: Ivanu sestra otkrila da ostaju bez oba stana! Otkriveni detalji odnosa sa Gocom Tržan!

Stars -

Od kada je Ivan Marinković ušao u rijaliti, pokrenulo se javno pitanje njegovog i Gocinog braka, nasledstva, ćerke...

Sestra Ivana Marinkovića gostovala je u emisiji "Upoznajte Parove" i bratu saopštila najnovije vesti koje se tiču njega, njegove bivše supruge Goce Tržan i njihove ćerke Lene.

"Ivane, ostaćete bez oba stana", rekla je voditeljka nakon što je Teodora pokušala bratu da objasni da napolju ništa nije sjajno i da je pitanje krova nad glavom.

foto: Printskrin

"Goca ostaje bez stana u kom ste nekada zajedno živeli. Banka uzima stan u Mirijevu i zbog neplaćanja rata kredita zima i stan u Dalmatinskoj. Dakle, ne postoje više dva stana. Što znači da tvoje dete neće imati oba stana", dodala je Teodora, na šta je Ivan rekao:

"Znam, Lena neće ništa da nasledi. Ja ne odlučujem o tim potezima, nego ona. Ona ostavlja stan i jedan i drugi, poklanja državi, šta to ima veze sa mnom? Ali verujem da Goca već ima neki plan, da će kupiti neku nekretninu, ako već nije..."

foto: Printskrin

"U ono što sam pročitala ne verujem, jer Goca nije glupa žena, nego pametna. U onome što sam pročitala, što se pisalo, moram da kažem da stoje neistine. Videle smo se prošle godine. U kontaktu smo, sve vreme smo bile u kontaktu preko poruka kada smo pričale o hipoteci. Videle smo se lično u aprilu 2016. godine, a Ivan je video dete nju i dete sad kada je ulazio u "Parove", kada je pratio dete do kola", ispričala je Teodora.

foto: Printskrin

"Ćuti, nemoj da se pravdaš", rekao je Ivan, a Teodora je na voditeljkino insistiranje nastavila i o alimentaciji navodeći da ima sve uplatnice.

Pogledajte šta su još jedno drugom rekli:

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track