RADILA JOJ O GLAVI: Ivanova devojka frizirala Gocu Tržan!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Saznajemo: Pevačica upoznala partnerku bivšeg muža

RADILA JOJ O GLAVI: Ivanova devojka frizirala Gocu Tržan!

Stars -

Olja Marković bila zaposlena kao frizerka na jednoj televiziji gde je Tržanka često gostovala

Devojka Ivana Marinkovića - Olja Marković i njegova bivša žena Goca Tržan se poznaju, saznaje Kurir! Olja, koja je po profesiji frizerka, više puta je frizirala pevačicu.

Prepucavanje između nekadašnjih supružnika ne jenjava otkad je pevačicin bivši muž ušao u „Parove“. Nedeljama on priča sve najgore o Goci i da je bio na ivici da se oprosti od života, ali da je jedna žena uspela da to sve promeni.

Kurir je saznao da je reč o frizerki koja je doskoro radila na jednoj televiziji s nacionalnom frekvencijom i da je Ivan s njom već nekoliko meseci u vezi. Ispostavilo se, prema rečima našeg izvora, da je Marinkovićeva devojka preko svog posla imala priliku da upozna Tržanku, kojoj je nekoliko puta radila frizuru.

foto: Dragan Kadić

- Goca često dolazi na našu televiziju, a više puta je koristila usluge našeg frizera. Pouzdano znam da joj je baš Olja nekoliko puta pravila frizure, ali ona nije znala da je to Ivanova devojka. Olja je svaki put profesionalno uradila svoj posao, nije pokazivala netrpeljivost, ali pretpostavljam da se nije osećala lagodno. Ona je na televiziji radila doskoro, pre nego što je dala otkaz i otišla u inostranstvo - rekao je naš sagovornik.

Pre nekoliko dana Olja je imala priliku da razgovara s Ivanom preko video-poziva i tada je dala podršku svom dečku, koji se bori da zaradi novac u rijalitiju kako bi vratio dugove. Iz istog razloga je i ona spakovala kofere i otišla u Švajcarsku, gde sada radi u kafiću.

Kurir / I. E.

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja