(FOTO) DALILA SE OGLASILA IZ BOLNICE: Ceo dan smo preplakali, nemam snage da izgovorim šta mu je!
Foto: Nebojša Mandić

TUŽNA

(FOTO) DALILA SE OGLASILA IZ BOLNICE: Ceo dan smo preplakali, nemam snage da izgovorim šta mu je!

Stars -

Pobednica jedne sezone rijalitija "Parovi" obavestila je fanove putem društvenih mreža o detalju iz privatnog života koji je potresao.

Nakon što su započeli zajednički život mnogo se pričalo o Dalilinoj trudnoći, a pre nego što beba dođe na svet ona i Dejan su svoju porodicu ipak uvećali za jednog člana - malenog psa Tedija, koji je postao njihov centar sveta.

DALILA UŠLA U PAROVE, PA POČELO LUDILO: Irma: Klošarko jedna! Ne smeš da se vratiš u rodni kraj!

Njih dvoje se ne razdvajaju od svog ljubimca, a čak je prisustvovao i njihovom venčanju. Međutim, Dalila je na Instagramu podelila sa fanovima da je njen pas bolestan.

"Mislim da smo dužni da vam javimo zašto se ne oglašavamo jer sam dobila bezbroj poruka u Inbox... Tedi nam je jako bolestan i molimo Boga da bude sve u redu... Ceo dan smo preplakali i bili kod doktora... Sinoć smo došli iz Bosne u Bg da bi bio kod svog doktora. Jako mu je loše i nemam snage ni da izgovorim šta mu je... Samo molimo dragog Boga da se izvuče iz ovog i da ponovo bude najrazigranije stvorenje na svetu. Hvala vam svima koji šaljete poruke da ozdravi što pre... On je jak jer smo i mi jaki i nadamo se najboljem... Jako je naše najlepše stvorenje, proći će, mi verujemo u to", napisala je ona.

Kurir.rs, Foto: Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track