NEMA PROBLEM DA GOVORI O TOME: Ana Bekuta otkrila kako su njeni unuci prihvatili činjenicu da živi sa oženjenim čovekom!
Foto: Damir Dervišagić

PORODIČNA IDILA

NEMA PROBLEM DA GOVORI O TOME: Ana Bekuta otkrila kako su njeni unuci prihvatili činjenicu da živi sa oženjenim čovekom!

Stars -

Poznata pevačica je već godinama u emotivnoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem, a o njihovoj romansi ne prestaje da se priča zbog njegovog bračnog statusa

Ana Bekuta (58) ne mari za osude i uživa u ljubavi sa partnerom, koji je još uvek u zakonskom braku sa Dašom. Milutin Mrkonjić (75) čovek je njenog života, kako pevačica često ističe, a sada je otkrila kako su njeni unuci Branko (19) i Sonja (17) reagovali na njen izbor muškarca i kako se međusobno slažu.

"Unuka i unuk drže do mog i Milutinovog mišljenja o raznim pitanjima. Uvek ih pažljivo slušamo, nastojimo da ih razumemo i budemo im podrška", rekla je Ana, koja će u subotu i nedelju održati koncerte u beogradskom Sava Centru.

"Prihvatili su Milutina kao najrođenijeg. Svi ga u mojoj porodici vole i poštuju. Brzo su se zbližili, često se šale i za me bliskost opušta i usrećuje", iskrena je bila folk pevačica.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

(Kurir/Story, Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja