DALILA OTKRILA DETALJE O IRMINOM PAKLU: Poznajem momka, verujem da je mučio i bivše devojke!
Foto: PrintScreen

NJIH DVE SU DRUGARICE IZ ŠKOLE

DALILA OTKRILA DETALJE O IRMINOM PAKLU: Poznajem momka, verujem da je mučio i bivše devojke!

Stars -

Dalila Mujić uključila se u program nakon što ju je npomenula Vesna Rivas, ali i komentarisala potresnu ispovest Irme Serjanić, koju je maltretirao dečko.

Vesna Rivas je otkrila da je Dalila posetila Tuzlu kako bi pokupila svoja dokumenta, jer planira da živi u Srbiji.

Dalila se uključila u program kako bi odgovorila Vesni, iako i sama, kako je navela, nije u stanju za raspravljanja, jer joj je kućni ljubimac Tedi teško bolestan.

foto: Damir Dervišagić

"Draga Vesna, nemam nameru da se raspravljam sa tobom. Ali želim da ti kažem, pošto eto u rijalitiju si i nisi upućena, ja sam bila u Tuzli kako bi se videla sa svojim ocem, koji je najdivniji čovek na svetu. Mi pravimo kuću u Tuzli i tata mi je dao plac", odgovorila je Dalila, a potom se osvrnula na stravičnu ispovest Irme Serjanić:

"Strašno. Nisam znala da je to preživela, sinoć sam se baš potresla kada sam pogledala njenu ispovest i smatram on, kao i svako ko se na takav način iživljava nad ženom, zaslužuje da bude spaljen na lomači", kazala je Dalila Mujić, koja je tvrdila da ne poznaje Irminog bivšeg, ali kada su joj pomenuli ime Hasan Hadžić Švajcarac, potvrdila je da zna o kome je reč:

"Znam o kome se radi. Tuzla je malo mesto i dovoljno je da čuješ prezime i da znaš o kome se radi. Poznajem momka i liči mi na ovako nešto, uopšte me ne čudi. Verujem da je mučio i bivše devojke, ne samo Irmu. Pozdrav za nju i svaka joj čast na hrabrosti", rekla je ona.

foto: Printscreen

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track