MIRA ŠKORIĆ ISKRENO: Ja sam najopasnija žena na estradi!
Foto: Dragan Kadić

OTVORILA DUŠU

MIRA ŠKORIĆ ISKRENO: Ja sam najopasnija žena na estradi!

Stars -

Poznata folk pevačica takmiči se u čuvenom šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", a sada je otkrila ono što nije poznato široj javnosti.

Imitacijama Mire Škorić svi su apludirali, a pevačica kaže da je iza svake uloge u koju je uskočila stoji višesatni rad. Mira priznaje da se srodila sa epitetom opasne žene.

MIRA ŠKORIĆ ZA KARLEUŠU KAŽE DA JE NAJVEĆA ZVEZDA NA BALKANU: A evo šta Jelena misli o njoj!

- Ja sam najopasnija žena na estradi. Šalu na stranu, tako me doživljavaju zato što kažem u lice sve što imam - smatra pevačica, koja nije dugo razmišljala kada su joj ponudili da bude deo šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato".

- Nemam taj problem koga ću imitirati, trudim se koga god da dobijem. Eto, za imitaciju Mimi sam čak uradila tetovaže koje nikada privatno ne bih uradila. Sada je i malo kasno za to - kaže Mira i dodaje:

foto: Printscreen

- Ovaj šou je jako zahtevan i ono što gledaoci vide nije ni dva odsto onoga što mi radimo pre toga. Svaki dan se trudim i dajem sve od sebe jer je ovo humanitarna priča i novac odlazi bolesnim ljudima. Bukvalno ne spavam kako bih bila što bolja.

Mira kaže da se od svega odmara i opušta uz porodicu, naročito uz ćerku Milicu, koja je upisala medicinski fakultet.

foto: Dragana Udovičić

- Ona je uspešna na fakultetu i kao svaki roditelj - najponosnija sam. Uz nju me srećnom čine otac i sestrić Danilo. Tako punim baterije. Volim da vreme provodim sa porodicom, to je valjda i suština života - ističe Škorićeva.

Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track