(VIDEO) KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ NA KOSOVU ĆE SVI PAMTITI: Pevačica priznala da je tamo probala nešto što nikada nije!
Foto: Promo

NEĆETE VEROVATI

(VIDEO) KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ NA KOSOVU ĆE SVI PAMTITI: Pevačica priznala da je tamo probala nešto što nikada nije!

Stars -

Folk zvezda upisala se u istoriju kao prva pevačica iz Srbije koja je zapevala na Kosovu na poziv i u organizaciji Manastira Hilandar.

Dragana Mirković proglašena je počasnim gradjaninom mesta na Kosovu i Metohiji, a oduševljeni građani kojih je u publici bilo više od 2000 dočekali su svoju novu sugrađanku aplauzom i bakljadom, a ona im je uzvratila muzičkim spektaklom za pamćenje.

foto: Promo

"Ovo je mnogo vise od koncerta. Pitali su me zašto idem tamo, a ja sam rekla da zelim. Niko nije mogao da mi plati za nešto ovakvo, ovo može samo srcem da se uradi, a svi su bili ušsoku. Priznajem da ne znam kako da pokažem da nisam pogrešila što sam došla", rekla je Dragana.

Ona je više puta istakla da će se uvek sećati svog koncerta, ali i da je probala nešto što nikada nije u životu.

"Moji fanovi ce biti šokirani, kao i Toni, jer nikad pre nisam probala rakiju. Sada sam to uradila zbog običaja za sreću i zdravlje. Rekla sam: "Ako se mora i ako je tradicija hoću! Osetila sam samo da me sve peče, a razmišljala sam šta će mi se dogoditi posle toga i da li mi se vrti u glavi zbog rakije", rekla je kroz osmeh pevačica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Kurir.rs, Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track