Najnovije vesti

PROGOVORIO ĐOLE ĐOGANI: Otkrio detalje o političarima, ali i šokantnu cifru koju zarađuje mesečno!
Foto: Dragan Kadić

ON ŽIVI U KOMŠILUKU TOMISLAVA NIKOLIĆA

PROGOVORIO ĐOLE ĐOGANI: Otkrio detalje o političarima, ali i šokantnu cifru koju zarađuje mesečno!

Stars

Stihovi pesama Đoleta Đoganija uvek su se obrušavali na nekoga, bilo da je u pitanju estrada, mladi, poremećene vrednosti ili treš i šund.

Međutim, denser koji je harao devedesetih nikada nije kritikovao političare. Da li zbog pretnji ili iz straha, otkriva Đole.

"Kada sam u svojoj pesmi "Estrada nam je k'o buvlja pijaca" pevao o pevačicama, to je izazvalo burne reakcije mojih kolega koji su se pronašli u stihovima. Tada sam hteo da opletem i po političarima, ali sam znao da će mi zameriti. Rodila mi se ideja i napisao sam pesmu, hteo sam da ih sve odvalim od A do Š. Stavio sam to na papir. Međutim, kada sam pročitao to što sam napisao, nije mi bilo svejedno. Kada sam pročitao još nekim drugarima, rekli su mi: Brate, nemoj da se igraš. Pitali su me: Šta tebi fali?! Savetovali su me da ne čačkam mnogo tu temu", priznaje Đole koji je nakon toga zaboravio da je napisao taj tekst iako se on još uvek nalazi negde u fiokama njegovog stana.

foto: Zorana Jevtić

Đogani, koji inače živi u komšiliku bivšeg predsednika države Tomislava Nikolića, kaže da mu je žao što nije skupio hrabrosti i objavio tu pesmu.

"Bio sam svestan da bi mi to uticalo na život da sam objavio. Nisam ja Eminem kome se može da celu njihovu javnu scenu uzme na zub. Ja to ovde ne mogu, ne smem. Meni je ovde plata 300 evra", otkriva pevač, što se ne bi reklo po luksuznim letovanjima na koja ide i kupovini nekretnina, što je nemoguće sa tako malom platom.

foto: Zorana Jevtić

Iako se političara nisu doticali, Đole i Vesna u novim pesmama "Eror" i "Instagram" potkačili su nove generacije koje se ne odvajaju od tehnologije i društvenih mreža.

"Gde god da sam pošao, vidim svi tipkaju telefone, čak i momak i devojka umesto da se drže za ruke, zavode... On sedi na jednoj strani stola, ona na drugoj i tipkaju telefone. Meni to nije bilo jasno, bar za moju generaciju, pa sam zato došao na ideju da napravim pesmu o današnjem stanju među ljudima. Žalosno je što su igrališta prazna, jako malo dece ima, a sa druge strane niko se odvaja od mobilnog i tableta", poručuje denser, koji očigledno zaboravlja da je i njegova vesna jako aktivna na Instagramu.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Puls, M. Srejić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POGODILA JE PESMA: Vesna Đogani se popela NA STO i vrtela GUZOM!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...