MAJKA BRAĆE DRAGOJEVIĆ ŽESTOKO NAPLJUVALA LJUBU ALIČIĆA: Smećaru! Ološu drogirani, platićeš mi za sve!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

SKANDAL

MAJKA BRAĆE DRAGOJEVIĆ ŽESTOKO NAPLJUVALA LJUBU ALIČIĆA: Smećaru! Ološu drogirani, platićeš mi za sve!

Stars -

Davidova i Dejanova majka u otvorenom pismu brutalno vređa folk pevača nakon što je otkriveno da je upravo on bio skriveni takmičar „Parova“

Ljuba Aličić našao se na udaru bivših učesnika „Parova“ nakon što je Kurir otkrio da je upravo on bio skriveni takmičar ovog rijalitija, koji je mesecima u telefonskim uključenjima žestoko prozivao ostale ukućane.

foto: Damir Dervišagić

Biljana Dragojević, majka bivših učesnika „Parova“ Davida i Dejana Dragojevića i svekrva Aleksandre Subotić i Dalile Mujić, brutalno je izvređala Ljubu jer je omalovažavao njene sinove i snaje. Ona je na Instagramu objavila otvoreno pismo.

- Evo ološa ci*anskog koji je bio skriveni u „Parovima 5“, svinja koja je bez ikakve osnove najgore uvrede upućivala Davidu, Mungosu, meni i, naravno, Aleksandri. Mogu da kažem da je jako pogrešio jer nije bio svestan gde gura nos. E pa, Ljubo, volela bih da ti neko prenese ovu moju poruku, smećaru i sramoto srpske estrade. Ološu drogirani, ko si ti da pljuješ kada si i sam ljudski ispljuvak! Ci*ansko pseto, kajaćeš se za sve uvrede. Pozdrav od onih koje si vređao - napisala je Biljana pored fotografije, koja je ubrzo uklonjena zbog kršenja autorskih prava, a zatim je objavila status: „Polako, dušmani, svi ćete doći na red“, koji je posvetila obožavaocima folk pevača.

foto: Marina Lopičić

Podsetimo, skriveni učesnik je u prošloj sezoni rijalitija nazvao Davidovog i Dejanovog očuha kriminalcem, a onda je vređao njihovu majku Biljanu.

- Sram bilo Biljanu kad je dovela ovakvog smrada ovde! Sram te bilo, ku*vetino Biljana - rekao je skriveni.

Kurir / I. E.

Foto: Printscreen, Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Pogledajte najveće sukobe na estradi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja