EKSKLUZIVNO! ISPOVEST BIVŠEG BUBAMARINOG MUŽA: Darom sam se oženio zbog bebe! Naš brak nije bio pravi, bili smo prijatelji
Foto: Dragana Udovičić

Milan Kesić progovorio

EKSKLUZIVNO! ISPOVEST BIVŠEG BUBAMARINOG MUŽA: Darom sam se oženio zbog bebe! Naš brak nije bio pravi, bili smo prijatelji

Stars -

Milan Kesić priča da ga je za bivšu ženu vezivala strast, koja je nestala poslednje dve i po godine njihovog zajedničkog života, zbog čega su spavali u odvojenim sobama

Milan Kesić, bivši muž Dare Bubamare, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir prvi put je ispričao kako je izgledao njihov brak. On otkriva i u kakvom su odnosu sada, kao i da li je afera s porno-fotkama njegove bivše žene uticala na njihov razvod.

Specifičan broj

- Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju. Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku - priča Kesić.

foto: Damir Dervišagić

O bivšoj ženi Milan ima samo reči hvale i, kako kaže, boli ga kad čuje da se o Dari ružno priča.

- Među prvima sam saznao kad je Dara počela da se zabavlja sa sadašnjim dečkom, ona mi je to rekla. Nisam ga upoznao, ali nemam ništa protiv da se i to dogodi. I ja imam devojku, Marija se zove. Upoznali smo se preko prijatelja, već dugo smo zajedno, mnogo pre nego što je Dara našla dečka. Dara je mnogo pozitivna osoba, predivna i poštena - kaže Milan i dotiče se teme golišavih fotki.

foto: Damir Dervišagić

Kum smestio aferu

- Zbog afere s golim fotografijama ispalo je da je ku*va, a to nije tačno. Ona je prava osoba koju bi svako hteo pored sebe, zaslužuje sve najbolje u životu. Za tu aferu sumnjamo da je kriv naš kum Nenad Drljan, s njim smo na sudu. Nenad je krstio našeg Kostu, to je bila Darina želja i ja nisam hteo da se protivim tome. Sad ćemo naći drugog kuma koji će ponovo krstiti Kostu jer nećemo da naše dete ima bilo kakve veze s tim prevarantom - zaključio je Milan.

foto: Dragana Udovičić

Budućnost

NEKRETNINE SMO PREPISALI SINU

Milan kaže da su Dara i on svu zajedničku imovinu prepisali na sina Konstantina.

- Tri stana u Beogradu, plac na Fruškoj gori, mnogo nekretnina u Parizu ostavili smo Kosti. Moja sestra i ja Kosti od rođenja svakog meseca uplaćujemo po 500 evra na račun u banci u Parizu - kaže Milan i dodaje da Dara nije s njim bila iz koristi:

- Nikad ništa nije tražila jer dovoljno zarađuje. Tačno je i da joj pomažem da dobije francusko državljanstvo. Imala je prvo na 10 godina, to je isteklo i sad radimo papire da ga dobije za stalno.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OBOŽAVATELJI JE NAZVALI SRPSKOM PAMELOM: Dara Bubamara stavila BUJNE GRUDI u prvi plan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track