(KURIR TV) CECA ZANEMELA ZBOG OVE DEVOJKE: Tražila joj da otpeva Cvetak zanovetak, a onda je usledio šok
Foto: Damir Dervišagić

IZNENAĐENJE U BEČU

(KURIR TV) CECA ZANEMELA ZBOG OVE DEVOJKE: Tražila joj da otpeva Cvetak zanovetak, a onda je usledio šok

Stars -

Folk pevačica Ceca Ražnatović gostovala je na zabavi u Beču, gde je iznenadila sve jer je zaboravila reči svog velikog hita.

Naime, ona je bila na zabavi koju je organizovao gradonačelnik Jagodine, Dragan Marković Palma, za oko 600 studenata, doktora i profesora iz svog grada.

Tom prilikom potpuno besplatno, ispunjavala je želje studenata, a u jednom trenutku joj je jedna devojka zatražila pesmu "Cvetak zanovetak", što je potpuno zbunilo pevačicu.

"To sam pevala pre 100 godina, hajde da se dogovorimo ovako... Dođi da pevaš sa mnom, zajedno ćemo da je otpevamo", rekla je Ceca.

Međutim, studentkinja se postidela i nije izašla na binu. Ceca joj se još jednom obratila i rekla joj ako se predomisli da dođe, da će je vrlo rado otpevati sa njom.

foto: Damir Dervišagić

Nastavila je da peva ostale pesme a onda se u jednom trenutku ponovo osvrnula na devojku koja je tražila pesmu "Cvetak zanovetak" i poručila svim studentima:

"Tražite od mene da pevam pesme koje su bile hitovi, a vi niste bili ni u planu", rekla je ona a onda su studenti ustali i pevali sa njom.

Posle Cece, mikrofon je preuzeo Radiša Trajković Đani, i dok je on ređao hitove, studenti su prišli Cecinom stolu i redom se slikali sa njom.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track