DECA SU OSETILA DA SE NEŠTO DEŠAVA: Bane Mojićević progovorio o problemu sa ženom! Ja sam napravio glupost!
Foto: Damir Dervišagić

PROGOVORIO

DECA SU OSETILA DA SE NEŠTO DEŠAVA: Bane Mojićević progovorio o problemu sa ženom! Ja sam napravio glupost!

Stars -

Nakon što se pojavila vest o problemima u domu Baneta Mojićevića, i nakon što su komšije utvrdile da pevač živi u odvojenom stanju već duži vremenski period, on je odlučio da ispriča svoju stranu priče.

"Bilo je razmirica i problema koje smo rešili. Ponovo živimo zajedno, ali istina je da sam neko vreme proveo u odvojenom stanu. Ničiji brak nije savšen, pa nije ni moj", priznao nam je Bane, a zatim otkrio više detalja.

"Ova situacija je osnažila naš odnos. Više nema prećutkivanja među nama. Sada su sve karte otvorene", istakao je Mojićević i dodao da su zbog dece spasili brak.

foto: Damir Dervišagić

"Nismo se viđali nekoliko meseci, ali smo zbog dece komunicirali sve vreme. Odusustvo od kuće i porodice mi je jako teško palo", iskreno je odgovorio Bane, a zatim priznao da je upravo on bio uzrok ovog porodičnog sloma.

"Ja sam bio taj koji je napravio glupost. Zbog neke svog nekog razmišljanja sam doveo naš brak u krizu, ali nije u pitanju bila nikakva preljuba. Deca su još mala, ali naravno da su osetila da se nešto dešava, iako smo se trudili da probleme rešimo samo među nama", zaključio je Mojićević i dodao da su prijatelji i poznanici iskoristili ovu situaciju da pokažu svoja prava lica, te je iz svega toga isplivalo i nešto dobro.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Puls, Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Živite život poznatih - Glossy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track