(FOTO) TEO JE LJUBIO MNOGE POZNATE DAME PRE NEGO ŠTO JE OŽENIO JELISAVETU: Ali malo ko zna da su nju krivili za krah njegove najduže veze!
Foto: Dragana Udovičić, EPA

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT

(FOTO) TEO JE LJUBIO MNOGE POZNATE DAME PRE NEGO ŠTO JE OŽENIO JELISAVETU: Ali malo ko zna da su nju krivili za krah njegove najduže veze!

Stars -

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić jedan od najlepših poznatih parova i njihova ljubav je, bez sumnje velika, posebno što je glumica rešila da mu pruži najveću životnu podršku, zamrzne karijeru u Srbiji i pridruži se svom mužu u Americi gde on igra za Kliperse.

Priča o njima mnogima je poznata - zaljubili su se na prvi pogled i venčali posle nekoliko meseci jer su emocije jake i neraskidive. I dok se zna da je Jelisaveta pre Tea bila u velikoj ljubavi sa kolegom Vukom Kostićem, Teodosić je bio u vezi sa poznatim devojkama, a često su ga povezivali sa mnogobrojnim lepoticama.

Veza koja je prošle godine privukla najviše pažnje svakako jeste sa Anastasijom Ražnatović. Njih dvoje su se upoznali putem zajedničkih prijatelja i vrlo brzo uplovili u romansu koja je trajala oko tri meseca. Međutim, s obzirom na to da Anastasija živi u Beogradu, a Miloš je tada živeo u Rusiji, veza na daljinu, nije uspela da opstane. Njih dvoje su posle svega ostali u dobrim odnosima.

foto: Damir Dervišagić

Utehu posle raskida sa Anastasijom Teo je, pronašao u u bivšoj devojci fudbalera Vladimira Volkova, Jovani Milinković. S obzirom na to da je Miloš bio u vezi sa Anastasijom, Jovana je znala da nema šansu da mu se dodvori. Ipak, kada je čula da su raskinuli, rešila je da iskoristi svojih pet minuta.

Iako nikada nisu zvanično priznali da su u vezi, pričalo se da je Sofija Rajović opčinila našeg muškarca, a kada je glumica okačila fotografiju sumnje više nije bilo. Međutim, samo mesec dana nakon što je Sofija na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju, košarkaš ju je ostavio.

"Milošu je zasmetalo to što se u javnosti raspreda o njihovom odnosu. Ako su krili vezu godinu dana, nije moralo ni sada da se sazna za nju. Zbog toga je rešio da raskine sa Sofijom. Ona je neutešna..." ispričao je tada dobro obavešten izvor.

foto: Privatna Arhiva

Ruski mediji povezivali su Tea i atraktivnu Ruskinju Vitoriju Lopirovu, inače ambasadora SP u fudbalu, koja je vatrena navijačica moskovskog CSKA za koji je Teo igrao. Niko se nije oglašavao povodom ovih glasina.

foto: Profimedia

Miloš Teodosić je započeo vezu sa Majom Ognjenović 2009, godine, a par je nakon četiri godine ljubavi rešio da se rastane. Tada su mediji pisali da je razlog za rastanak bio u "nepremostivoj udaljenosti" - odnosno, česta i duga razdvojenost zbog sportskih obaveza učinili su da se velika ljubav ugasi. Međutim, vrlo brzo je otkriveno da je Maja ostavila Tea jer ju je sportista prevario sa manekenkom Jelenu Kuveljić.

Malo ko zna da se da je Ivana Stamenković Sindi, kako se tada šuškalo, "kumovala" krahu veze Maje Ognjenović i Miloša Teodosića. Tabloidi su pisali da je Maja tada posetila Teodosića u Litvaniji baš u trenutku kada je Ivana Stamenković Sindi bila u poseti. Sindi je tada, inače, bila sveže razvedena. Mnogi su, sa druge strane, tvrdili da je ta informacija čista glupost.

(Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen, Damir Dervišagić, Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNI SNIMAK SA VENČANJA: Pogledajte atmosferu na Jelisavetinoj i Teovoj svadbi! Gosti u transu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track