DUPLO SLAVLJE ZA SINA IVANE PAVKOVIĆ I PETRA MITIĆA: Mali Vujadin preplakao krštenje
Foto: Dragana Udovičić

svečanost

DUPLO SLAVLJE ZA SINA IVANE PAVKOVIĆ I PETRA MITIĆA: Mali Vujadin preplakao krštenje

Stars -

U Crkvi Svetog Jovana Vladimira juče je obavljena ceremonija, dok je bebin prvi rođendan obeležen uveče u restoranu na Ledinama

Ivana Pavković i njen suprug Petar Mitić krstili su juče sina Vujadina, koji danas puni godinu dana. Svečana ceremonija obavljena je u Crkvi Svetog Jovana Vladimira na Medakoviću.

Supružnici su se odlučili da činu prisustvuju samo članovi najuže rodbine i kumovi, pa je oko 20 zvanica bilo na krštenju.

foto: Dragana Udovičić

Beba pod stresom

Ivana i Petar su sa naslednikom u božji hram došli oko podne. Odmah su ušli u crkvu, a čim je pop počeo da čita molitvu, Vujadin je počeo da plače. Pevačica je sina pokušala da smiri, ali joj to nije polazilo za rukom.

- Uh, bilo je baš napeto. Nisam očekivala da će ovoliko da plače. Bio je nervozan jer mu se spavalo. Ovo je za njega bio stres, pa smo ga odmah nakon krštenja s bakom i dekom poslali kući da se odmori. Inače, za mene i supruga ovo je jedan od najlepših dana u životu jer Vujadin puni godinu dana i svi smo zbog toga srećni i radosni. S obzirom na to da je ovo intimni čin, u crkvi je bila naša najuža rodbina, a glavno veselje je u restoranu na Ledinama - rekla nam je ponosna mama po izlasku iz crkve.

foto: Dragana Udovičić

Staro srpsko ime

Njen suprug Petar nam je objasnio zašto su odlučili da sinu daju ime Vujadin.

- To je staro srpsko ime koje nam se mnogo svidelo. Jeste da se parovi odlučuju da deci daju ime po nekom od članova porodice, ali kod nas nije to bio slučaj - objasnio nam je Petar.

Kurir / LJ. S.

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja