(FOTO) SUZE ZBOG IMITACIJE LUISA: Dragana Mićalović opet pobedila u TLZP! Andrija Milošević nije mogao da se obuzda!
Foto: Printscreen

SVAKA ČAST!

(FOTO) SUZE ZBOG IMITACIJE LUISA: Dragana Mićalović opet pobedila u TLZP! Andrija Milošević nije mogao da se obuzda!

Stars -

Dragana Mićalović je imala zadatak da imitira Luisa u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Mlada glumica je otpevala pesmu "Ne kuni me, ne ruži me, majko", koju je posvetila svojoj majci.

Sjajna izvedba i odlična maska, doprinele su da šou bude fantastičan. Dragana je veoma emitivno izvela Lusiovu pesmu, te je jedan od članova žirija pustio suzu. Publika je Mićalovićevu pozdravila gromoglasnim aplauzom i svi su imali samo reči hvale.

foto: Printscreen

"Ovo je bilo vrlo emotivno, s obzirom da smo svi za ovim stolom znali Luisa. Ovo me je pogodilo... nastup i način na koji si to izvela. Izuzetno je teško vama devojkama da pevate muško glasove, ali ti se Gago junački borila", rekao je Andrija koji je plakao tokom nastupa.

foto: Printscreen

"Moram da ti se zahvalim što si me podsetila na jednog sjajnog umetnika. O je bio jedinstven. Izgubiti njega je značilo za nas izgubiti mnogo. Maska ti je fanstastična ali kada si poeča da pevaš, ta emocija je pogođena. Što se mene tiče, meni si ulepšala veče, predivno", rekao je Mili. Đura je bio oduševljen Draganom.

foto: Printscreen

"Hvala ti na podsećanju. Neverovatno da si ubola taj ton. Prepustio sam se emociji", rekao je Đura. Aleksandra Radović se složila sa svima.

"Bila si zaista sjajna. Bilo mi je zadovljstvo i da te slušam i gledam. Pogodili su masku. Čestitam ti na divnom nastupu", rekla je Radovićeva.

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track