UČESNIK PAROVA TEŠKO OPTUŽUJE: Marina Tucaković kupuje pesme za 10 evra pa ih proda za 1.000!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Poligraf

UČESNIK PAROVA TEŠKO OPTUŽUJE: Marina Tucaković kupuje pesme za 10 evra pa ih proda za 1.000!

Stars -

Devedesetih sam pisao tekstove, neke sam joj prodao. Šta vam je tu neobično?! Ona to i danas radi, tvrdi Slavko Janković

Učesnik „Parova“ Slavko Janković osuo je paljbu po Marini Tucaković! Nekadašnji telohranitelj Slobodana Miloševića otkrio je da je za Marinu pisao tekstove pesama, za koje mu je plaćala 10 maraka, a zatim ih prodavala muzičkim zvezdama deset puta skuplje!

Janković je na poligrafu otkrio mnoge tajne iz perioda dok je čuvao Miloševića, a neke se tiču i estrade.

- Jedno vreme sam radio kao čuvar u jednom lokalu u Beogradu, gde su dolazili Marina i Futa. Često sam sedeo s njima, a pošto sam pisao i pesme, neke sam prodao Marini. Ona je u to vreme, devedesetih, kupovala pesme za 10 maraka, a prodavala ih pevačima za hiljadu! - rekao je Janković.

Neki cimeri u rijalitiju mu nisu poverovali, a on ih je ubeđivao.

- Šta vam je tu neobično?! Ona to i danas radi. Uzima od neafirmisanih tekstopisaca pesmu, plati im sto evra, a proda je za hiljadu - rekao je Slavko.

Pozvali smo Marinu kako bismo čuli njenu stranu priče.

- Nikada veću glupost nisam čula! Strašno! To nije istina! Ja ne poznajem tog čoveka i ne znam zašto me pominje - rekla nam je Tucakovićeva.

Inače, Slavko je na poligrafu ispričao da je nekoliko puta bio ranjavan.

- Nisam bio pogođen tako da mi život bude u opasnosti. Tri godine sam bio na ratištu. Najveći strah sam imao kada je bilo hapšenje predsednika, kada sam bio ozbiljno ugrožen. Pored toga, bio sam ranjen tri puta - rekao je Slavko i dodao da je bio omiljeni Slobin telohranitelj:

- Bio sam njegov miljenik. Najviše me je voleo jer sam imao troje dece.

Slagao

PAO NA PRVOM PITANJU

Slavko je pao na poligrafu već na prvom pitanju, koje je glasilo: „Da li je istina da ste odlučili da postanete telohranitelj samo da biste se pravili važni u društvu“.

- Ne. U to vreme je bilo teško naći posao, ma kakvo hvalisanje... - odgovorio je Janković, a poligraf je pokazao da je odgovor laž!

Kurir / J. STUPARUŠIĆ

Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track