OGLASILA SE PRODUKCIJA: Aleksandra Subotić napustila Parove, a evo šta radi napolju!
Foto: Printscreen YT

GOTOVO JE

OGLASILA SE PRODUKCIJA: Aleksandra Subotić napustila Parove, a evo šta radi napolju!

Stars -

Nakon saznanja da njena majka Ljuba Pantović želi da joj oduzme dete, Aleksandra Subotić je danas izašla iz “Parova”.

Tokom dana, na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari u kojima gledaoci ističu da je Aleksandra “nestala”, da više nije u vili…

Dodatnu konfuziju je izazvala slika koju je Subotićeva u utorak uveče objavila na svom Instagram profilu i na kojoj pozira sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem.

Na kraju ni produkcija nije imala kud, i voditeljka Bojana Ristivojević je objasnila šta se zaista desilo sa Aleksandrom.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Volim vas sve @___californication ❤️

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on

"Poštovani gledaoci, dužni smo da vam najpre razjasnimo situaciju u vezi sa Aleksandrom Subotić. Počeli su da se pojavljuju brojni komentari po društvenim mrežama, a i u vili je počelo da se komentariše da je otišla, da nije dobro, i tome slično. Sa Aleksandrom je sve u redu, ona je dobro, a produkcija ju je pustla da napusti vilu zato što ima problema sa centrom za socijalni rad. Kao što je ovde i pominjano, Aleksandra je možda u opasnosti da joj oduzmu starateljstvo nad detetom, pa je izašla da vidi šta se događa u vezi sa tim. Pustili smo je da to reši. Produkcija je Aleksandri, dok je provodila vreme u izolaciji, nudila stručnu pomoć, ali ona je to odbila. Nadamo se da će sve biti dobro", rekla je Ristivojevićeva koja je dodala da bi Subotićeva trebalo da se vrati u “Parove” u sredu ili četvrtak.

(Kurir/Svet, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track