HAOS: Miljanine mama i sestra pretile Sandži i njenoj ćerki!
Foto: Privatna Arhiva

Dobile krivičnu prijavu

HAOS: Miljanine mama i sestra pretile Sandži i njenoj ćerki!

Stars -

Majka Sanje Barumas tužila Mariju i Tijanu Kulić zbog verbalnog napada ispred njihove kuće

Porodica Miljane Kulić je u velikom problemu zbog Sanje Sandži Barumas.

Nakon što su njeni roditelji i sestra Ana nedavno privedeni u policiju na informativni razgovor pod sumnjom da su na Sandžinu kuću bacili Molotovljev koktel, isplivalo je da su te dve porodice odranije u sukobu.

Naime, mama nove učesnice „Parova“, Vera, u septembru ove godine podnela je krivičnu prijavu protiv Miljanine majke Marije i starije sestre Tijane zbog vređanja njene ćerke i unuke ispred porodične kuće u Nišu.

Miljana i Marija Kulić, foto: Zorana Jevtić

Kako stoji u prijavi, Marija i Tijana su došle ispred Sandžine kuće, a povele su još dve ženske osobe. Najpre su brutalno vređale Sanju nazivajući je pogrdnim imenima, a kad je Vera izašla na prozor, nastavile su još grublje.

- Ku*vo jedna, što kriješ ku*vu. Sad ću da pređem ogradu i biće krvoprolića. Je*aćemo njeno dete bolesno u oči ćorave - samo su neke od uvreda koje je, kako tvrdi Sandžina mama, uputila Marija Kulić.

Nakon što su sve četiri nastavile da viču, neko od komšija je izašao i pripretio da će, ako se ne utišaju, pozvati policiju. One su se udaljile, a po Verinim navodima, njena unuka Dorotea Nalić jedva se smirila, a čak se i upiškila od stresa.

Kurir / J. S.

Foto: Privatna arhiva, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track