ŠOK KAKAV NISTE VIDELI U RIJALITIJU: Učesnici Parova ne veruju svojim očima!
Foto: Printskrin

LETE STOLOVI, STIŽE BEBA...

ŠOK KAKAV NISTE VIDELI U RIJALITIJU: Učesnici Parova ne veruju svojim očima!

Stars -

Produkcija zabavno humorističkog programa "Parovi", nijednog trenutka neće dozvoliti da se takmičari opuste i pomisle da je boravak u rijalitiju - lagodan.

Večeras, u najluksuzniju vilu ulazi iluzionista Volare, a posle njega, učesnici neće verovati svojim očima šta se oko njih dešava.

Osim toga što neće verovati šta im se dešava, takmičari će biti na jednom od najvećih iskušenja do sada – u vilu će ući beba, koju će jedan par morati da čuva, hrani, povija...

foto: Printskrin

Podsetimo, iluzionista Volare je jedan od najboljih na balkanu u svojoj branši, preseca ljude na pola, podiže ih u vazduh, od lutke nastaju devojke, od slika ptice, a pred očima ljude probada mačem. On će večeras pokazati još nešto, što do sada niko nije video.

""Parovi" su zabavno-humoristički program i ovo je šesta sezona da dokazujemo da umamo da zabavimo gledaoce, a provokacijama takmičara učinimo da ih fanovi upoznaju u najboljem svetlu, tužne, vesele, uplakane, nervozne, zabavne", kažu u produkciji Hepi televizije, i dodaju:

"Iznenađenjima, naravno, nema kraja i u tome je naša prednost. Rijaliti je psihološka igra, u kojoj pobeđuju najstabilniji i najizdržljiviji, koji uspevaju publici da pokažu svu svoju energiju i ličnost."

foto: Printscreen

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track