KIJA I SLOBA IMAJU TAJNU ŠIFRU: Obratite pažnju na reč koju stalno ponavljaju! Sve je samo gluma?
Foto: PrintScreen

PEVAČICA IH RASKRINKALA

KIJA I SLOBA IMAJU TAJNU ŠIFRU: Obratite pažnju na reč koju stalno ponavljaju! Sve je samo gluma?

Stars -

Gledaoci "Zadruge" su razotkrili Kristinu Kockar i Slobu Radanovića. Naime, njih dvoje su izgleda ipak u dosluhu, smatra Anabela Atijas.

Ona je ispričala kako su gledaoci rijalitija pročitali Kijino nameštanje i to nakon što su dešifrovali tajni rečnik koji su još uvek važeći supružnici, ona i Sloba, koristili u jednom od razgovora.

"Kija sve glumi. Ona želi samo novac i popularnost, za razliku od Lune i Slobe koji su se iskreno zavoleli. A da je Slobodanov i Kristinin brak samo farsa koji je i ranije osuđen na propast, svedoče i tajne šifre koje su koristili. Postoji i snimak njihovog razgovora gde se sve lepo čuje. Kija mu govori "šifra Mekgregor", pita ga "ti nisi uspeo da izdržiš da budeš moj Mekgregor", a on joj odgovara "a ti si kao ona".

foto: Printscreen

Reč je o MMA borcu Konru Mekgregoru i njegovoj ženi. Oni koriste "šifru Mekgregor" za Konorovo javno ponašanje. Jer, on u javnosti radi sve i svašta, pravi šou i skandale, a u privatnom je za njega supruga i dalje "broj 1". Oni su se dogovorili da on radi svakakve stvari i da kući donosi novac, a kada kaže "šifra Mekgregor", supruga zna o čemu se radi.

Tako je i sa Kijom, samo što je Sloba odbio da bude njen Mekgregor jer se iskreno zaljubio u Lunu", rekla je Anabela u jednoj emisiji.

foto: Printscreen YT

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track