EMOTIVNA ISPOVEST MARIJE KILIBARDE: Voditeljka progovorile o suzama, bolu i TEŠKIM trenucima
Foto: Damir Dervišagić

Otvorila dušu

EMOTIVNA ISPOVEST MARIJE KILIBARDE: Voditeljka progovorile o suzama, bolu i TEŠKIM trenucima

Stars -

Marija Kilibarda jedna je od naših poznatih ličnosti koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Duhovita, iskrena i emotivna, Marija je otkrila kakva je zapravo kada se kamere ugase. Priznaje da je laka kada je reč o suzama, da za sve stvari koje joj se dese u životu pronalazi opravdanje i da uvek korača uzdignute glave.

"Plakala sam pre tri nedelje u emisiji "150 minuta" koja je išla uživo gde je bila priča o ljubavi. Nas žene sve to dotakne, a još ako vam gost bude emotivan, suze su neizbežne", rekla je Marija Kilibarda.

"Privatno plačem svaki dan na muziku, filmove. Ja sam jedna od onih koja je laka na suze. Kažu da su suze zdrave. Suze čiste dušu, glavu, srce i što je najvažnije, održavaju nas zdravijima. Ne sme to da se nagomila i da se zadrži negde unutar našeg organizma pa, ne daj bože, da izleti na neki način koji ne treba.

foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Na pitanje da li je čistila srce suzama, Marija je iskreno rekla: "Stalno to radim".

Ova šarmantna voditeljka nam je otkrila da je jedna od onih dama koje nemaju problem da posete psihoterapeta kada osete potrebu za tim.

"Išla sam. Ali, znate, prvo i osnovo pravilo psihoterapije je da se o tome ne govori. Zato ne bih iznosila detalje", rekla je šaljivo Marija.

Iako je nedavno stavila tačku na brak sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem, nametnulo se pitanje da li bi ponovo izgovorila sudbonsno "da". Da detaljiše nije želela, uz opravdanje da je rano o tome govoriti.

"Neki ljudi su mnogo restriktivniji, neki brže prevazilaze određene situacije. Ja volim sve da lepo prođe, čisto da za neke stvari možeš da budeš spreman.

Na pitanje kakav muškarac može da joj se dopadne, Marija je u šaljivom tonu prokomentarisala.

"Svi misle da muškarci padaju na žene koji trepću, a u stvari, mi žene padamo na frajere koje trepću", rekla je uz osmeh Marija.

Društvene mreže su nekada pogodno mesto za udvaranje, a sa tim se susrela i Marija, međutim, nije obraćala previše pažnje na to.

"Na društvenim mrežama si transparentan, dostupan svima, i tamo ima svega - od kritika, pohvala pa do udvaranja. Ko god ti priđe na taj udvarački način, bilo muškarac bilo žena, krije se pod pseudonimom, zaključan im je profil, ili im se ne vidi slika. E, to se ne računa", otkrila je Marija.

Marija je ispričala i anegdotu koja se nedavno desila.

"U gradu mi zaista prilaze u 99 odsto slučajeva žene. Baš mi se desila jedna zanimljiva situacija nedavno. Posle vođenja jednog događaja, prišla mi je devojka i rekla: "Moj muž te obožava, možemo li da se fotografišemo i da mu pošaljem?". To mi je bilo baš duhovito", sa osmehom na licu je rekla Marija.

Kada emotivno nisi dobro, to se vidi i u poslu

U toku višegodišnje karijere Marija je, kako kaže, imala uspona i padova.

"Bilo je mnogo teških trenutaka u karijeri. Radila sam oko dvadesetak različitih TV formata. Svaki od njih je doneo nešto novo. Nekada je to išlo sporo, nekada brzo, ali ne mogu da ne budem zadovoljna. Volim put kojim sam išla. Volim odnose koje sam stekla u poslu. Bilo je momenata kada nisam bila zadovoljna sobom. Kada emotivno nisi ispunjen ili kada nešto nije kako treba, to se i na posao odrazi", iskrena je Marija.

(Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track