NE MOŽE ME NIKO UBEDITI DA JE OVO LEPO, GDE SMO POGREŠILI? Ćerka Voje Brajovića porukom na društvenim mrežama pokrenula LAVINU komentara
Foto: Dado Đilas

ISKRENA DO SRŽI

NE MOŽE ME NIKO UBEDITI DA JE OVO LEPO, GDE SMO POGREŠILI? Ćerka Voje Brajovića porukom na društvenim mrežama pokrenula LAVINU komentara

Stars -

Iskra Brajović, ćerka čuvenog Voje Brajovića, izrevoltirana novopečenim idealima lepote koji sve više uzimaju maha u Srbiji, zapitala se gde smo to pogrešili i šta se to desilo za samo nekoliko decenija da je pojam ženske atraktivnosti potpuno izvetoperen.

Ona je svojom nadahnutom i iskrenom objavom na društvenoj mreži Fejsbuk pokrenula čitavu lavinu komentara i polemika, a nije želela da osudi pojedince, već čitavu industriju lepote i trendove na kojima se uporno potencira.

"Svete, gde smo pogrešili? Gledam estetiku lepih žena pre nekoliko decenija, i ovo sad. Ne, ne može me niko ubediti da je ovo sad lepo. Nije. Ali mi je još žalosnije što kad mi iskoče takve slike na instagramu, neminovno pročitam i komentare "lepoticeee... sexyyyy... predivnaaa" i onda mi bude strašnije jer shvatim da je to izgleda merilo lepote današnjice. Sklonila sam oči damama levo jer to ne treba da bude ničija lična prozivka. A damama desno nisam sklonila ništa. Njih je zadovoljstvo videti i imenovati. Fransoa Hardi i Brižit Bardo, obe u mladim danima. Predah za oči", istakla je Iskra.

#goldenhour #countryside #valjevo #brezdje

A post shared by Iskra Brajovic Babic (@iskra.brajovic.babic) on

Iskrini prijatelji i pratioci uglavnom su bili saglasni u tome da je prirodna lepota nešto što će, bez obzira na sve, uvek biti na ceni i da je nikada neće zaseniti estetski zahvati.

foto: Vladimir Šporčić

(Kurir.rs/Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Deprimiraju vas sitnice, nemate osećaj svrhe: Ovo su znaci da vam je potrebna velika životna promena (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track