ZBOG OVOGA POTAJNO PATI: Dragana Mirković otkrila svoj najveći strah!
Foto: Dragana Udovičić

NIJE JOJ LAKO

ZBOG OVOGA POTAJNO PATI: Dragana Mirković otkrila svoj najveći strah!

Stars -

Pevačica je sa svima podelila svoj najveći strah, sa kojim se ove godine suočila.

Dragana Mirković je pored Amerike boravila i u Kanadi, a odlazak u Totonto pamtiće ceo život jer je pobedila strah od visine.

"Sa godinama, a pogotovo otkako sam postala majka, počela sam da razvijam strah od visine, naročito ako podloga nije stabilna. Zato, možete misliti kako sam se osećala kada sam se popela na CT toranj u Torontu koji je treći najveći toranj na svetu, a još kada sam shvatila da ima stakleni pod, nije mi bilo nimalo svejedno. Ipak, kao i uvek, rešila sam da se suočim sa problemom umesto da bežim od njega. Nekako sam uspela da sednem na stakleni pod ali se dugo nisam usuđivala da pogledam dole. Kada sam to učinila, strah je nestao za nekoliko sekundi", sa osmehom je rekla Dragana odmah po povratku iz Amerike.

foto: Marina Lopičić

U prilog tome svedoče i fotografije koje su njeni prijatelji u tim ključnim trenucima zabeležili. Ipak, Dragana se nije naljutila, naprotiv, priznaje da joj je sve bilo simpatično.

"Smejala sam se kada sam pogledala kasnije svoju fotografiju, ali dok sam sedela nad tim bezdanom nije mi bilo nimalo smešno. Kasnije sam se slikala i na tornju, ali i na drugim visokim zgradama bez problema", ispričala je Dragana koja će boravak pamtiti i po fantastičnom druženju sa publikom.

Kurir.rs/Puls, Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Njujork peva u glas sa Draganom Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track