FUDBALER NAPRAVIO POMETNJU Nikola Arsić: Došao sam da smuvam Kiju!
Foto: Svet, Privatna Arhiva

ŠPANSKA SERIJA

FUDBALER NAPRAVIO POMETNJU Nikola Arsić: Došao sam da smuvam Kiju!

Stars -

Iako oko novog učesnika „Zadruge“ Nikole Arsića obleću Luna, Maca, Mina, Saška i Sanja, on se uporno udvara Slobinoj ženi

Nikola Arsić ušao je u „Zadrugu“ da bi pred kamerama smuvao Kiju Kockar, koja ima i muža i dečka! Dok on pokušava da pridobije simpatije supruge Slobe Radanovića, za njegovu pažnju bore se Maca Diskrecija, Mina Vrbaški, Saška Karan, Sanja Stanković i Luna Đogani!

Bivši fudbaler i fitnes instruktor za samo nekoliko dana pomrsio je konce parovima koji su se do juče jedni drugima zaklinjali na ljubav. Mnoge „zauzete“ devojke u rijalitiju pale su na njegov šarm, ali on ostaje pri tome da mu se jedino sviđa Kija.

- Ja sam došao sa ciljem da osvojim Kiju, pa ćemo videti šta će biti - rekao je Arsić cimerima.

Kija tvrdi

SLOBA ĆE OSTAVITI LUNU KAO MENE!

Kija je sigurna da će ljubav između njenog muža Slobe i Lune pući čim se pojavi nova devojka u pevačevom životu:

- Ti ne možeš da veruješ koliku je on podršku imao. Moji nisu bogati ne znam šta, ali je imao podršku, i onda dođeš i sve progutaš! Ali nema veze, spasla sam se. Ne zanima me više! Na kraju mi je više nje žao. Kad ga stavi na leđa, biće kao ja. Znaš koliko treba još da rade, a do tada će se pojaviti neka nova.

Slobina žena imuna je na Nikolino udvaranje, jer, kako je rekla, zaljubljena je u Andriju Lazovića, s kojim je započela vezu neposredno pred ulazak u šou.

- Verujem u Kiju i mislim da je naša veza dovoljno stabilna - rekao je Andrija za Kurir.

Dok Kristina odbija Arsića, oko njega se druge devojke lome, zbog čega je situacija često na ivici incidenta. Prva koja se zagledala u fudbalera je Sanja Stanković, koja je u šemi s Matorom, pa je nastala svađa između njih dve.

- Pa ja sam pet puta bolja od njega! To su ti muškarci koji su zaljubljeni u sebe. Ježim se od takvih - siktala je Matora na svoju devojku.

I Saška nije odolela, pa je već prvo veče pipala Nikoline mišiće. Kad su ostali takmičari počeli da je prozivaju, ona se pravdala da joj se Arsić ne sviđa:

- Ma kakvi, taman posla. Ja sam udata žena!

Konflikt zbog Nikole izbio je i između Lune i Slobe, iako je sportista jasno rekao da mu se ona ne sviđa. Saška je optužila Đoganijevu da sve više vremena provodi s novim učesnikom, pa je ona morala da se pravda Radanoviću kako to nije istina i upitala ga da li sumnja u njenu vernost.

- Nisam nikad sumnjao. Da se razumemo, iznervirao sam se jer ne mogu da podnesem toliko zlo u ljudima, koji samo žele da naprave spletku - odgovorio je Sloba.

foto: Printscreen

Zagledala ga

ĐEKSON HTEO DA BIJE NIKOLU ZBOG MINE

Đekson je hteo da prebije Nikolu jer se njegova devojka Mina zagledala u njega.

- Reći ću mu: „Priđi joj još jednom, odvaliću te od batina.“ Što se okomio na tebe? Što ne smara druge ljude? Ovde smo tri meseca, lik je ušao juče. Hoćeš ja da mu kažem ili ti? Okrenuo sam leđa na pet sekundi, znaš kako se osećam - urlao je Đekson, dok je Mina pokušavala da ga smiri. Na kraju je uleteo u prostoriju gde je bio Nikola.

- Nemoj to da radiš više! Da je smaraš, golicaš i to! - vikao je Đekson, a bivši fudbaler mu je odgovorio da nije primetio da Mini smeta njegovo prisustvo.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Privatna arhiva, Svet, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track