(ANKETA, VIDEO) KO JE BOLJE ODIGRAO SVOJU ULOGU? Isplivao stari snimak koji je digao prašinu i pokrenuo brojna pitanja!
Foto: Printskrin Youtube

LAŽNA TRUDNOĆA

(ANKETA, VIDEO) KO JE BOLJE ODIGRAO SVOJU ULOGU? Isplivao stari snimak koji je digao prašinu i pokrenuo brojna pitanja!

Stars -

Nakon što je produkcija rijalitija odlučila da otkrije najveću tajnu Parova 5, te pred milionskim gledaocima otkrije da je Aleksandrina trudnoća u prethodnoj sezoni bila lažna, i da je sve bila gluma, podigla se neverovatna prašina.

Naime, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, većina gledalaca je razočarana zbog činjenice da je neko bio spreman na takav gnusan potez.

Opet, tu je i nemali broj onih koji čestitaju produkciji jer je još jednom dokazala da će ljudi pristati na ama baš sve za šaku novca, te da je to upravo zadatak onih koji osmišljavaju ovakve programe, a to je da testiraju ljudske granice.

foto: Printskrin Youtube

Sa druge strane, oštra je i struja onih koji podržavaju Aleksandru i šalju joj poruke podrške, pošto ne veruju u celu ovu priču.

Tu su i oni koji oštro osuđuju i same voditeljke "Parova" koje su i same prolivale suze nad izgubljenom bebom, a veliku pažnju na društvenim mrežama je privukao ponovo snimak na kom Aleksandra i David saopštavaju svojim cimerima da je Subotićeva morala da prekine trudnoću.

Podsetimo se snimka, pa da vidimo ko je bolje odigrao svoju predstavu:

Ko je najbolji glumac u ovoj situaciji?

(Kurir.rs/Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track