(VIDEO) ISPLIVAO NECENZURISAN SNIMAK TUČE SLOBE I LUNE: 5 minuta neviđene frke! Lomili su sve pred sobom! Ovo javnost nije videla!
Foto: Printskrin Youtube

SKANDALOZNO

(VIDEO) ISPLIVAO NECENZURISAN SNIMAK TUČE SLOBE I LUNE: 5 minuta neviđene frke! Lomili su sve pred sobom! Ovo javnost nije videla!

Stars -

Luna Đogani i Sloba Radanović u svojoj ljubavi koju su započeli u rijalitiju, pokazali su sve. Od Slobinog razvoda sa zakonitom suprugom, preko seksa i ljubomore, pa i tuče. U javnosti je isplivao necenzurisan video snimak u kom su se žestoko svađali i lomili sve što im padne pod ruku. Snimak je zaprepastio sve.

Naime, frka je nastala tokom žurke, kada je Sloba pomislio da Lunu muva novi takmičar, maneken Nikola Andrić. Zbog svoje ljubomore, Radanović je u besu slomio ruku i završio na operaciji, a od tada ništa nije kao ranije.

Njihova ljubav je, očigledno, jaka, prebrodili su mnoge stvari i to pred širokim auditorijumom, ali polako počinju da pucaju.

foto: Printskrin Youtube

Ova skandalozna svađa nije prikazana na malim ekranima, ali je na internetu osvanuo necenzurisan video snimak u kom se vidi kako Luna udara Slobu i ruši sve pred sobom.

Pogledajte šta se dešavalo između ovog para:

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ETO I MI SAD ZNAMO: Ovako se veže pojas na kaputu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja