ŽESTOKA SVAĐA GOCE I RAŠE: Goco, muka mi je više od tebe! Bolje bi bilo da sam smuvao Anu Kokić
Foto: Marina Lopičić

Ekskluzivni paparaco

ŽESTOKA SVAĐA GOCE I RAŠE: Goco, muka mi je više od tebe! Bolje bi bilo da sam smuvao Anu Kokić

Stars -

Bubnjar se na ženine oči udvarao drugim devojkama, zbog čega je ona planula. Novaković besno napustio radnju i prijatelju se žalio da bi bio srećniji da je s njenom koleginicom

Goca Tržan i njen muž Raša Novaković žestoko su se posvađali u centru Beograda, ne obazirući se na ljude koji su ih gledali u čudu!

Paparaco Kurira uslikao je bračni par tokom šetnje Knez Mihailovom, gde su obilazili prodavnice. U jednoj su se dugo zadržali, a dok je Goca probala šminku, Raša se na njene oči udvarao drugim devojkama! Pevačici je tada pukao film i pred svima je dreknula na njega.

- Stvarno nisi normalan! - viknula je pevačica na muža, koji je zatim demonstrativno napustio prodavnicu.

foto: Marina Lopičić

Nervozno je šetao Knez Mihailovom, a zatim je nekoga pozvao telefonom i glasno ogovorao Tržanku, tvrdeći da je bolje da je umesto nje smuvao njenu koleginicu Anu Kokić!

- Muka mi je više od Goce, bolje da sam smuvao Kokićku! - vikao je bubnjar.

foto: Marina Lopičić

Zatim je nervozno šetao centrom i razgledao izloge, a posebno se zadržao pored prodavnice sa dečjom obućom. I tu se očigledno raznežio, s obzirom na to da već dugo pokušava da dobije dete s Gocom. Tada je spustio loptu i nazvao suprugu.

- Ljubavi, čekaću te ispred - rekao je Raša Goci.

foto: Marina Lopičić

Nakon nekoliko minuta pevačica je izašla. Puj-pike ne važi! Kao da se ništa loše nije dogodilo - pao je poljubac i njih dvoje su zagrljeni otišli kući!

Goca potvrdila

MUŽ SE NE LOŽI NA MENE, VEĆ NA ANU!

Goca je izjavila da bi Raši jedino oprostila prevaru s Kokićkom!

- Mužu bih samo Anu oprostila. On je obožava. On meni ne bi oprostio Rađena - rekla je pevačica, a na pitanje da li bi Ana Rađenu oprostila koleginicu, Goca je doviknula:

- Rađen se ne loži na mene, moj muž se loži na Anu!

MARIJA DEJANOVIĆ - Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track