"MOBILAN" 24 ČASA: Pljušte pohvale sa svih strana!
Foto: Promo

"MOBILAN" 24 ČASA: Pljušte pohvale sa svih strana!

Stars -

Pevač Saša Matić ovih dana ne ispušta telefon iz ruke. Razlog za to su pohvale i čestitke na račun novoga albuma koje pevaču stižu sa svih strana.

Svi su oduševljeni albumom "Ne bih ništa menjao" koji je za samo jedan dan na YouTube-u preslušan neverovatnih 3,5 miliona puta! Pojedinim pesmama bila su dovoljna samo tri dana da "zarade" prve milione pregleda, a medju prvima su se izdvojile pesme: "Prejako", "Sve bi ja i ti", "Idemo anđele" "Dok po mom srcu gaziš" i "Dva bih te života voleo"

"Nastojim da iz albuma u album zvučim drugačije ali da ipak ostanem svoj, što nije uvek lako. Tek kad me publika nagradi ovakvim reakcijama, shvatim da je vredelo" kaže Matić.

foto: Promo

Velike i bitne stvari zaslužuju da se proslave na pravi način, a fantastičan uspeh albuma "Ne bih ništa menjao" pevač će poslaviti solističkim koncertima 14. februara u dvorani Spens u Novom Sadu i 08. marta u beogradskoj Areni.

Karte za oba koncerta već su pustene u prodaju, a sudeći po ogromnom interesovanju i brzini kojom se karte prodaju, vrlo je moguće da se ponovi situacija iz 2016. godine kada je koncert rasprodat čak mesec dana unapred!

Ceo album možete preslušati na sledećim linkovima:

1. Ne bih ništa menjao

2. Dva bih te života voleo

3. Idemo andjele

4. Logično

5. Prejako

6. Dok po mom srcu gaziš

7. Taksimetar

8. Sve bi ja i ti

9. K'o rukom odneto

10. Ne očekuj ništa

(Promo tekst/ Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track