Najnovije vesti

(FOTO) SRCE ŽELJKA BEBEKA ZAROBILA JE 24 GODINE MLAĐA ŽENA: A način na koji su se upoznali dokazuje da BAJKE zaista postoje
Foto: Dragan Kadić

odmah je znao da je ljubav njegovog života

(FOTO) SRCE ŽELJKA BEBEKA ZAROBILA JE 24 GODINE MLAĐA ŽENA: A način na koji su se upoznali dokazuje da BAJKE zaista postoje

Stars
19:58h

Željko Bebek (71) je nadaleko poznato ime, a i nadaleko poznati glas. Prati ga i zanimljiva ljubavna priča sa trećom suprugom Ružicom.

Kada ste rok legenda, onda se podrazumeva da ste vodili buran život, pa burni životni izazovi i velika uzbuđenja nisu mimoilazila ni Bebeka, nekadašnjeg pevača kultnog sastava "Bijelog dugmeta".

Mnogo toga je pregurao Bebek, i kao pevač pomenutog sastava i kasnije kao solista. I dok je gradio karijeru, nije bežao ni od braka, tri puta se ženio. Najpre Sandrom, pa Spomenkom i na kraju 2002. 24 godine mlađom Ružicom. Upoznali su se tako što mu je ona zatražila autogram, a danas su ne samo supružnici već i poslovni saradnici.

"Kad sam sreo Ružicu, shvatio sam da je ona ljubav mog života. Samo s njom mogu da živim u harmoniji", rekao je pevač.

I iako se može reći da se "smirio" zbog godina, čini se da je ljubav ipak, bila ta koja je Bebeka vezala za mirnu porodičnu luku.

Ljubavno zadovoljstvo ne krije ni Ružica, pa na Fejsbuku na sav glas poručuje da je srećna žena (to piše u opisu njenog profila). Zaljubljeniji par od njih dvoje ćete teško naći na regionalnoj muzičkoj sceni.

I baš umeju da pokažu tu svoju ljubav. Nekada možda malo i preteraju u tome, pa objave čak i vrući selfi iz kreveta.

Ali ljubav je to... na Ružičin i Bebekov način.

Par ima dve devojčice, a muzičar iz prethodnih brakova ima ćerku i sina.

(Kurir.rs/Zena.rs/Foto: Dragan Kadić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...