(FOTO) RADA SADA IZGLEDA BOMBASTIČNO, A OVA FOTOGRAFIJA OTKRIVA KAKVA JE BILA KAO DEVOJČICA: I krije jednu veoma TUŽNU priču...
Foto: Vladimir Milovanović

SETNE USPOMENE

(FOTO) RADA SADA IZGLEDA BOMBASTIČNO, A OVA FOTOGRAFIJA OTKRIVA KAKVA JE BILA KAO DEVOJČICA: I krije jednu veoma TUŽNU priču...

Stars -

Radmila Manojlović važi za jednu od najatraktivnijih i najzabavnijih pevačica na našoj estradi, i uvek je na meti interesovanja medija i publike.

Dugonoga folk zvezda uvek je spremna da se našali i da otvoreno razgovara čak i o škakljivim pitanjima, premda se ona ne libi ni da u javnosti priča o potresnim i tragičnim situacijama u svom životu.

Naime, Rada je u nekoliko navrata otvorila dušu i progovorila o smrti svoje majke. Pevačica je 2005, kada je imala svega 20 godina, izgubila mamu, a danas o njoj priča sa najvećim ponosom i ogromnom ljubavlju.

@radamanojlovic @_marija_manojlovic_

A post shared by Rada & Haris (@rada_haris_fp) on

I upravo ta činjenica pokazuje koliko je ona hrabra i kako se dobro nosi sa teškim trenucima u životu.

Nedavno je na profilu na Instagramu koji vode Radini fanovi osvanula fotografija koja priča priču o nekim prošlim, setnim vremenima - dok je pevačicina majka još uvek bila u životu. Slika pokazuje čitavu porodicu Manojlović na okupu - Radu, njenu mamu Mirjanu, tat Rade, sestra Maja i brat Nenad.

?

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Na fotografiji se vidi i koliko samo Radmila liči na svoju majku.

(Kurir.rs/Foto:)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RADA MANOJLOVIĆ NA AERODORMU SRELA DVOJICU BIVŠIH: Njena reakcija dovoljno govori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja