NADA TOPČAGIĆ 10 GODINA NIJE BILA KOD LEKARA: Zapostavila sam svoje zdravlje otkad je on umro!
Foto: Dragan Kadić

ŠOKIRALA

NADA TOPČAGIĆ 10 GODINA NIJE BILA KOD LEKARA: Zapostavila sam svoje zdravlje otkad je on umro!

Stars -

Pevačica Nada Topčagić važi za jednu od najveselijih estradnih umetnica na našoj sceni, a godina koju ispraćamo za nju će ostati u lošem sećanju, što je uticalo i na njen vedar duh.

Naime, Nada otkriva da su joj se bliski prijatelji razboleli, kao i da strahuje za svoje zdravlje.

"Plašim se za svoje zdravlje uvek, nikada čovek ne zna šta može da ga snađe. Ja kod ginekologa nisam bila deset godina, jer je umro moj dragi doktor Dragan Lukić, neka mu je laka crna zemlja. Posle njegove smrti ja nema šanse da idem kod nekog drugog.

Ima mnogo lekara koji me pitaju da li sam luda zbog takve odluke, ali, jednostavno, to je tako. Ako ipak budem morala da idem na pregled, ja ću sigurno birati muškog ginekologa jer njima verujem više. Inače, mene lekari mnogo vole, pa ću uskoro i pevati na proslavi lekara Kliničkog centra Srbije. Generalno, protekle godine dogodile su mi se ružne stvari, jer su se moji divni prijatelji razboleli. To mi veoma teško pada", kaže Nada tužnim glasom i ističe da ponekad pomisli da je čuvena Merilin Monro bila u pravu kada je izvršila samoubistvo zbog prvih bora.

foto: Dragan Kadić

"Moram priznati da mi smeta što starim. U pravu je bila Merilin Monro što se ubila kada je shvatila da više nije toliko mlada. Smeta mi kada mi ljudi broje bore i kada mi slikaju nedostatke. Volela bih da zauvek mogu da budem mlada. Kada odete na internet i vidite slike iz moje mladosti, odmah ćete shvatiti koliko sam se ja negovala. Imam sreće što me hoće kamera, pa izgledam mlađe", kaže Topčagićeva.

Pevačica se zatim osvrnula i na njene kolege koje, kako ona kaže, misle da se čitav svet okreće samo oko njih.

"Ponekad pomislim da neke moje kolege ne piju vodu, ne kake i ne piške koliko se prave fini. Ima i onih koji su umislili da sunce sija samo zbog njih, ja to zaista ne mogu da shvatim. Svi su poludeli", uverava Nada i objašnjava zašto je ipak odlučila da nastavi da se bavi muzikom, iako je pre nekoliko meseci izjavila da ide u penziju.

"Zovu me kompozitori i nude mi pesme, iako sam rekla da ću se penzionisati! Razmišljala sam dugo i shvatila da me narod i dalje voli i da je rano da se povlačim. Snimiću dve pesme i nastavljam da radim punom parom. Ja ne mogu da se odbranim od javnosti, iako mi je svega preko glave", kaže pevačica, koja ne krije da kuburi sa viškom kilograma.

"Volim da se oblačim ekstravagantno i to je moj stil. Ipak, svesna sam da treba da oslabim jer mi kilaža smeta pri odabiru garderobe. Međutim, mnogo mi je teško! Taložila sam čitave godine kilograme i ne mogu da ih se otarasim za mesec dana", zaključila je Topčagićeva.

foto: Dragan Kadić

(Kurir/Alo, Foto:Prinstcreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track