MRKA SE UDVARAO BRENI: Bekuta ih uhvatila na delu!
Foto: Damir Dervišagić

Paparaco: Političar odlepio za gazdaricom „Granda“

MRKA SE UDVARAO BRENI: Bekuta ih uhvatila na delu!

Stars -

Mrkonjić u restoranu sve vreme obigravao oko folk zvezde, a zatim ju je pridržavao kad je silazila niz stepenice, dok je Ana išla sama ispred njih. Kad je zagrlio pevačicu, Bekuti je prekipelo

Milutin Mrkonjić se udvarao Lepoj Breni, i to pred Anom Bekutom. Političar je sve vreme delio komplimente vlasnici „Granda“, zbog čega je njegova devojka poludela.

foto: Damir Dervišagić

Nakon što je završila snimanje emisije kod Saše Popovića, Brena je odlučila da ode na večeru, i to u restoran svog posinka Filipa Živojinovića. Ona je, ruku pod ruku sa snajkom Aleksandrom Prijović i sinovima Viktorom i Stefanom s Košutnjaka otišla na Dedinje, a pozvala je i Bekutu i Mrku da im se pridruže. Ekipa Kurira pratila ih je u stopu, kako na snimanju tako i u restoranu, gde su proveli dva sata. Tokom večere Milutin je svu pažnju posvetio Breni, a naš izvor, koji je sedeo tik do njih, otkrio nam je o čemu su razgovarali.

- Mrka je Breni rekao da izgleda bolje od polovine mladih pevačica. Pitao ju je da li je na dijeti jer je dovela liniju do savršenstva - kaže naš izvor i dodaje da ga je Bekuta u neverici posmatrala:

- Ana je ćutala i kiselo se smejala. Mrka je nastavio da se udvara Breni. Rekao joj je: „Ti, bre, imaš noge kao pista! Nijedna ne može da ti pljune pod prozor. Kao avion si!“

foto: Damir Dervišagić

Nakon što su večerali i popili nekoliko flaša vina, Brena, Mrka i Ana krenuli su kući. Prija je ostala u restoranu s Viktorom, a Stefan je nakratko izašao kako bi ispratio mamu. Političar je i tada nastavio da se udvara Breni, pa ju je pridržavao dok je silazila niz stepenice, dok je Ana išla sama ispred njih. A kad je zagrlio Brenu, Bekuti je prekipelo, pa je povisila ton i rekla svom dečku da moraju da požure. Sudeći po Aninoj gestikulaciji, pevačica je pobesnela.

- Ajde, više, Milutine. Dva sata si pričao s Brenom, pusti ženu da ide kući. Hladno mi je, ne mogu više da stojim napolju - vikala je Ana.

Socijalista je tada shvatio da je malo preterao, pa je zagrlio svoju dragu, smestio je u automobil i odvezao kući.

Emotivna nije mogla da sakrije suze

BRENA PLAKALA, ANA JE TEŠILA!

Brena je u poslednje vreme veoma emotivna, plače na gotovo svakom javnom događaju. Na snimanju emisije „Grand specijal“ pevačica je pustila suzu dok je slušala novu pesmu Saše Matića „Taksimetar“. Kada je videla da plače, Bekuta joj je prišla, dala maramicu i pitala da li joj nešto treba. Nakon što se smirila, pitali smo Brenu šta se dogodilo.

- Zaplakala sam jer me je pogodila pesma. Sale divno peva i njegove numere su prosto takve da me pogode - rekla nam je pevačica.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track