HARIS DŽINOVIĆ: Brak nije promenio moj i Melinin odnos
Foto: Dragana Udovičić

SAMO ZA GLOSSY

HARIS DŽINOVIĆ: Brak nije promenio moj i Melinin odnos

Stars -

Dok privodi kraju pripreme za beogradski koncert, čuveni pevač otkriva da mu je supruga Melina velika podrška i da se ne plaši puberteta u koji su zakoračili njihovi naslednici Đina i Kan,piše Glossy

Kralj meraka Haris Džinović preokupiran je pripremama svog tradicionalnog koncerta, koji je zakazan za 27. decembar u Sava centru, a najveću pomoć i podršku u radu, kao i obično, pruža mu supruga Melina.

Kako sam kaže, bez nje ne bi mogao ni do prodavnice da se snađe, a kamoli dalje. Pored toga što je veći deo brige o njihovo dvoje dece, Đini, koja ima 13, i dve godine mlađem Kanu, pao na Melinu, modna kreatorka završava i dobar deo njegovih poslova.

- Supruga je zadužena za sve, od stajlinga, love, šljake, vožnje... Sve radi, samo ne peva. Počela je i da menadžeriše. Stvarno se trudi oko mene, a pogotovo oko dece. Oni su u nekom svom dečačkom pubertetskom filmu. Slušaju uglavnom stranu muziku, ali znaju i moju. Kad su bili manji, nisu hteli da krenu u školu dok im se ne pusti neka moja pesma - počinje Haris i dodaje:

- U svakom slučaju, ja sam srećan otac. Ne borim se s dečjim problemima jer je pubertet, kroz koji sada prolaze, normalan period kroz koji su svi prošli. Želim da ih supruga i ja izvedemo na pravi put. To ne smatram svojom životnom misijom, ali jednom od najvećih obaveza svakako - ističe Haris i otkriva ko u njihovom domu vodi glavnu reč.

foto: Petar Đorđević

- U našoj je kući muškarac pater familijas, ali uloge su tako podeljene da ni mi sami ponekad ne znamo ko vodi glavnu reč - sa osmehom ističe čuveni pevač, ponovo vrativši priču na suprugu, koja mu je ne samo u kući već i na poslu velika podrška.

Pre nego što su se venčali 2014. godine, njih dvoje su jedanaest godina bili u skladnoj zajednici.

- Papir nije promenio ništa jer formalni akt ne određuje odnose. Naša veza ustoličena je davne 2003. Melina me je oduvek podržavala, pa tako i sada kad su u jeku pripreme za koncert - ističe on dok polako broji dane do beogradskog druženja s publikom.

Do tada nastupa širom regiona i pravi nezaboravne žurke, pa je tako prošlog petka u zagrebačkom klubu "Roko" za nekoliko hiljada ljudi napravio, kako on voli da kaže, dernek za pamćenje.

- Posle skoro devet godina završavam nove pesme i verujem da me od novog albuma deli vrlo malo vremena. Nije tajna da sam perfekcionista, ali nikad nisam želeo da publici pevam nešto za šta ne mislim da je perfektno. Siguran sam da će tako biti i s koncertom u Sava centru, u odličnom sam raspoloženju i obećavam najbolji provod - kaže popularni pevač.

Glossy/Marija Dejanović

Pogledajte još na portalu Glossy:

Ilda i Šaban Šaulić: Najlepše je kad smo zajedno

Rada Manojlović progovorila o najtežim trenucima: Majka mi je umrla na rukama

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) CELO DRUŠTVO PALO U SEVDAH: Haris i Keba RAZVALILI hit TOME ZDRAVKOVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track