(VIDEO) MARŠ NAPOLJE KOD ĆAZIMA, BRE! Teodora htela da BIJE Macu Diskreciju zbog OGAVNIH uvreda, Anđelo je NA JEDVITE JADE obuzdao
Foto: Youtube/PrintScreen

pucaju po šavovima

(VIDEO) MARŠ NAPOLJE KOD ĆAZIMA, BRE! Teodora htela da BIJE Macu Diskreciju zbog OGAVNIH uvreda, Anđelo je NA JEDVITE JADE obuzdao

Stars -

Nakon što ih je Proka obišao i tražio od ovonedeljnog vođe Bore Santane, da održi sastanak kako bi sredili prostor u kom žive više od tri meseca, nastala je opšta svađa među zadrugarima.

Sve je krenulo od Baneta Čolaka, koji nije želeo da bude prisutan na sastanku, jer još uvek nije doručkovao. Ovaj ukućanin svojim potezom, povukao je i ostale zadrugare, pa su svi međuosobno počeli da se svađaju.

- Ja više neću da muzem krave, ja nemam pravo na parče čajne što budem dva sata u štali! Nemoj da se za*ebavate - vikao je Miljan.

foto: Youtube/PrintScreen

- Nije problem u produkciji, ovde je problem u nama! Nije kriva produkcija što nemate hranu, nego je kriv neko od nas! Nemojte da bojkotujete rad! Vi imate potrebe za slavom, a nemate naviku da radite! Foliranti jedni - govorio je Lepi Mića svojim cimerima.

Tokom proteklih dana, hrana koju su zadrugari kupili dobila je noge. Miki Đuričić je juče zajedno sa Borom, saznao da su hranu uglavnom skrivale Saška Karan i Nena Petrović, kao i Jovana Tomić Matora, što su preneli Drvetu mudrosti. Međutim, hranu je sakrio i Marko Miljković, koji je istu u toku sastanka izneo na sto i priznao da je krio hranu od cimera.

Bora Santana uspeo je da napravi organizaciju oko čišćenja dnevne i spavaće sobe, kao i oko pranja sudova. Međutim, vođa je ušao u novu svađu sa Andrijanom Radonjić i Sanjom Stanković, koje nisu želele da čiste kuću.

foto: Youtube/PrintScreen

- Ekstra. Bar smo rešili neku sitauciju - bila je ironična Teodora Džehverović, pa dodala:

- Boro, kakav si ti debil! Dođe mi da ti slomim glavu sda! Ja sam ti stalno čistila ovde, ti ne vidiš! Ti si slep!

- Nisi ti njemu čistila, nego sebi - uključila se u svađu Saška Karan.

- Ko je čisto? Maca Diskrecija?! - ponovo je ironična bila Teodora.

- Da, ja sam! Marš k*rvo! Sjaši više sa Bore! Marš bre! Idi tamo napolje Ćazimu. Drugim suparnicama k*rvama radi to! Smiri se bre! Marš! K*rvetino jedna - vikala je Maca.

Kako bi kontrolisao svoju devojku, maneken Anđelo Ranković, zagrlilo je Teodoru Džehverović i izneo u dvorište. Oni su nakon toga otišli u pab, gde su pričali o Maci Diskreciji.

(Kurir.rs/Pink.rs/ Foto: PrintScreen/Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track