HIT PAPARACO: Procurile ljubavne poruke Mire i Nemca
Foto: Vladimir Šporčić

Pevačica ne ispušta telefon iz ruku

HIT PAPARACO: Procurile ljubavne poruke Mire i Nemca

Stars -

Škorićka svom biznismenu iz Berlina slala fotografije u beloj haljini, pa joj je poručio da ne može da dočeka dan kad će postati njegova žena

Mira Škorić postala je odlična profesorka svom budućem suprugu Nemcu, koga je naučila srpski jezik. Ne mnogo, ali dovoljno da pevačici zaigra srce svaki put kad razmene poruku ili se čuju telefonom. Zapravo, on se već služi našim jezikom jer već deset godina posluje u Srbiji, ali je s pevačicom sada nadogradio svoje znanje.

foto: Vladimir Šporčić

Ekipa Kurira nedavno je zatekla pevačicu u šminkernici, gde se sređivala za snimanje novogodišnjeg programa RTS. Da joj nismo čuli glas, pomislili bismo da se doteruje neka mlada, jer je ona na sebi imala dugu belu haljinu koja podseća na venčanicu. Škorićka očigledno ne može da dočeka dan kad će ponovo zablistati kao mlada, pa joj je ovaj događaj došao kao proba pred ceremoniju. Svoje selfije u belom slala je bogatom vereniku koji je trenutno u Berlinu.

- Ljubavi, prelepa si u belom! Jedva čekam taj dan kad ćeš biti moja za ceo život - napisao je Nemac Miri u poruci, a pored toga stavio i nekoliko srca.

foto: Vladimir Šporčić

Ko bi rekao da će se Mira, koja važi za najopasniju pevačicu na estradi, postideti i pasti na lepe reči.

- Ja ne mogu da verujem - odgovorila mu je Škorićka i takođe mu uzvratila srcima.

- Veruj, boginjo moja - napisao joj je biznismen, nakon čega mu je Mira poslala brojne svoje fotografije, a kasnije mu je snimala atmosferu iz studija.

Pevačica je inače bila veoma zadovoljna i raspoložena, te nije skidala osmeh s lica. Oni koji je poznaju na keca su prepoznali zaljubljenost u njenim očima, a mnogi su joj pružali ruku i čestitali, dok se ona smeškala.

Podsetimo, Kurir je nedavno prvi otkrio Škorićkinu vezu sa dve godine starijim biznismenom iz Berlina. Upoznali su se pre šest meseci na jednom prijemu, gde se ona pojavila kao specijalna gošća, i brzo su ušli u vezu, koju zasad čuvaju od očiju javnosti. On u poslednjih deset godina zbog posla često boravi u Srbiji i pomalo se sporazumevao na našem jeziku, dok Mira nije uzela stvar u svoje ruke i naučila ga da govori na njenom maternjem.

foto: Zorana Jevtić

Zadovoljna

UPOZNALA ĆERKU S BUDUĆIM MUŽEM

Mira je presrećna zbog ljubavi s biznismenom iz Berlina, a najbitnije joj je da je njenim izborom zadovoljna i njena ćerka Milica. Pevačici je veoma stalo do mišljenja naslednice, koja je upoznala maminog budućeg supruga. Inače, njih dve imaju otvoren odnos i Mira je Milici odmah rekla da se zaljubila, u čemu ju je ona podržala.

Marija Dejanović - Foto: Zorana Jevtić; Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track