KAKO BRENA KAŽE: Snajka, smanji taj dekolte!
Foto: Dragana Udovičić

Brena Prijovićki nameštala haljinu

KAKO BRENA KAŽE: Snajka, smanji taj dekolte!

Stars -

Pevačice se srele na snimanju jedne emisije pa je gazdarica „Granda“ Aleksandri prva pritekla u pomoć kad je imala problem sa stajlingom

Lepa Brena još jednom je pokazala koliko voli svoju snajku Aleksandru Prijović, pa joj je usred emisije nameštala haljinu.

foto: Dragana Udovičić

Poznato je da čelnica „Granda“ voli kad je sve perfektno i da je svaki detalj na svom mestu, pa joj je zasmetalo kad je primetila da se Prijina haljina „poremetila“. Njih dve su bile gošće u emisiji „Grand specijal“ , a čim je Aleksandra stigla u bekstejdž, Breni je za oko zapao detalj na snajkinoj haljini, pa joj je na to i ukazala.

- Aleksandra, izvrnuo ti se kaiš na haljini. Namesti ga - poručila joj je svekrva.

foto: Dragana Udovičić

Prija je uz pomoć koleginice popravila kaiš, međutim, tokom emisije je haljina nastavila da joj zadaje probleme. Aleksandra se nekoliko minuta mučila i pokušavala da je namesti, ali kad je shvatila da ne može sama, iskoristila je plejbek Saše Matića i pozvala svekrvu u pomoć. Brena je odmah skočila i pomogla Priji, naročito u predelu dekoltea, a Popović je prokomentarisao kako svekrva pazi snaju i upitao ima li istine u tome da se njih dve često svađaju.

- Ja sam toliko upala jajnika i sinusa imala u mladosti, jer me je Popović terao da oblačim kratke suknjice, pa sada savetujem Aleksandru kako treba da sačuva svoje zdravlje. A tu je i Filip da je pokriva. Inače, mi se ne svađamo, odlično se slažemo - rekla je Brena.

J. S. - Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track