TEODORA JE ZAISTA PREVARILA DEČKA SA ANĐELOM! Njena majka OTKRILA da joj se on obratio i KAKVA GUNGULA čeka pevačicu kad izađe
Foto: PrintScreen/Youtube

nije bila fer i iskrena!

TEODORA JE ZAISTA PREVARILA DEČKA SA ANĐELOM! Njena majka OTKRILA da joj se on obratio i KAKVA GUNGULA čeka pevačicu kad izađe

Stars -

Jedan od najintrigantnijih parova u "Zadruzi" svakako jesu Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, a njihove svađe i pomirenja, kao i česta razmenjivanja nežnosti na meti su čitave javnosti. Nedavno se pojavio i snimak na kome se njih dvoje nakon žučne svađe mire u garderoberu.

Cela Srbija bruji o tome kako je tada Teodora oralno zadovoljila Anđela, a evo šta na takve navode ima da kaže njena majka Gordana.

- Njenom ocu nije prijatno da gleda takve scene. Ćerka mu je. Pričali smo o svemu što se događalo i toj poslednjoj sceni. Rekao je da to nije u redu, ali ja sam je branila da su takvi uslovi u kojima se trenutno nalazi, šta da radi - istakla je ona.

foto: Printscreen YT

Njena majka ističe da je ona oguglala na takve stvari i da više ne plače, iako teško podnosi sve što se dešava njenoj ćerki.

- Mnogo mi je teško, žao mi je nje. Dva i po meseca sam plakala, ronila krokodilske suze. Jako smo vezane i sve mi to teško pada. Nije mi prijatno što ih svi napadaju. Nije mi jasno zašto je to tako, ona je komunikativna, ali se stiče utisak da jesu protiv njih. Ne znam, zasigurno je tu reč i o ljubomori. Ona ima 20 godina, a snimila je šest spotova koji broje milione, možda ima i toga. Mislim da im kradu sve iz ljubomore. Vidim da im ona ne odgovara istom merom pa me i to brine što se ne brani - komentariše Gordana.

foto: PrintScreen/Youtube

Teodorina majka priznala je i da je pevačica imala dečka kada je ušla u rijaliti, ali očigledno da je rešila da zaboravi na tu vezu. Ona je takođe rekla i da je sa njim razgovarala o čitavoj aferi, ali i da nije ona ta koja treba da donosi odluke umesto svoje ćerke.

- Imala je dečka, upoznala sam ga i pričali smo o svemu. Njemu je jako teško zbog svega što se dogodilo. On mi je kao sin i rekla sam mu to, rekla sam mu da je i nama teško što se tako sve završilo. Teodora je pre ulaska na imanje znala da će rijaliti dugo trajati i mislila je da on nju neće čekati. Eto, ispostavilo se drugačije. On mi je rekao da joj neće oprostiti to što ga je prevarila u rijalitiju, a ja ne želim da se mešam u to. Neka pročita poruke koje joj je ostavio kada izađe iz rijalitija i ispričaću joj šta smo razgovarali, pa nek odluči šta će - zaključila je Gordana.

foto: PrintScreen/Youtube

(Kurir.rs/Pulsonline.rs/ Foto: PrintScreen/Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Žene su zbog njih bile prikovane uz male ekrane: 5 najboljih frajera iz rijalitija (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track