Najnovije vesti

(VIDEO) LUNI NIŠTA NIJE JASNO: Kada je ona ušla, jedino se Sloba nije pozdravio s NJOM! Ovo je razlog
Foto: Printskrin

VREĐAO I PONIŽAVAO PEVAČICU

(VIDEO) LUNI NIŠTA NIJE JASNO: Kada je ona ušla, jedino se Sloba nije pozdravio s NJOM! Ovo je razlog

Stars

Ljupka Stević dospela u žižu interesovanja javnosti i zbog još jednog javnog prepucavanja sa tada još nedovoljno poznatim pevačem Slobom Radanović.

 

Naime, Sloba je voleo da deli pravdu i izriče oštre sudove na društvenim mrežama. Jedna od tih koju je želeo da postavi na svoje mesto bila je i Ljupka Stević koju je prozvao zbog toga što je na najniži mogući način pokušavala da poveća broj pratilaca na Instagramu.


"Ovi neafirmisani pilićari da se hvataju za moje ime da bi napravili sebi reklamu ne zaslužuju ni komentar. Dakle, pilićarske priče me uopšte ne zanimaju", odgovorila mu je tada Stevićeva, što je izazvalo dodatne polemike o tome ko je zapravo tu od njih dvoje neafirmisan i da li je ova reklama donela dobro oboma.

 

Iz ove perspektive, takođe, znamo da je Kija Kockar, Radanovićeva supruga, držala sve konce u svojim rukama kada je reč o Slobinoj karijeri, pa nije isključeno to da je upravo ona smatrala da će ovo javno "prepucavanje" biti odlična reklama za njenog muža.

 

Kada je, nekoliko meseci kasnije, Sloba ugledao Ljupku na vratima "Zadruge", on se pozdravio samo sa dvojicom kolega iz "Pinkovih zvezda", dok se Stevićevoj sklanjao sa puta.

 

Luna nije bila svesna o čemu se tu zapravo radi, pa je prišla da se pozdravi sa Ljupkom.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...