ALEKSANDRA TUŽILA LJUBU: Majku ću strpati u zatvor! Oduzeće mi dete ako to ne uradim
Foto: Damir Dervišagić

Saznajemo

ALEKSANDRA TUŽILA LJUBU: Majku ću strpati u zatvor! Oduzeće mi dete ako to ne uradim

Stars -

Podnela sam tužbu u konsultaciji sa službenicima Centra za socijalni rad, koji su mi savetovali da preko suda zaštitim ćerku, kaže Subotićka

Aleksandra Subotić juče je podnela tužbu protiv Ljube Pantović, i to po savetu Centra za socijalni rad, da joj ne bi oduzeli starateljstvo nad ćerkom!

Doskorašnja učesnica „Parova“ želi da strpa majku u zatvor zbog toga što ona neprestano objavljuje fotografije njene ćerke Magdalene na društvenim mrežama, uglavnom u negativnom kontekstu. Aleksandra već neko vreme nije u dobrim odnosima s majkom, koja je o njoj u javnosti govorila ružne stvari. Ona nije htela da joj uzvraća istom merom, sve dok u priču nije upletena i njena maloletna ćerka.

foto: Damir Dervišagić

Širi neistine o meni

- Morala sam da tužim Ljubu jer je njeno ponašanje prevazišlo svaku meru. To sam uradila u konsultaciji sa službenicima Centra za socijalni rad, koji su mi savetovali da preko suda zaštitim svoju ćerku jer je to jedina opcija koja mi je preostala. Ljuba je u poslednjih nekoliko nedelja više puta objavljivala fotografije moje ćerke Magdalene na društvenim mrežama, vrlo često u negativnom kontekstu. Pisala je da je Magdalena ugrožena sa mnom i sa Davidom, išla je čak dotle da je izmislila kako je čula da se dete nekome žalilo da hoće da živi u drugoj porodici. To, naravno, nije istina jer je moja ćerka presrećna što živi sa mnom i sa Davidom i to se vidi po njenom ponašanju - rekla nam je Subotićeva.

Pre nekoliko nedelja Aleksandra je morala da napusti „Parove“ jer je Pantovićeva podnela dve prijave Centru za socijalni rad protiv nje, tražeći da joj oduzmu ćerku.

Kolateralna šteta

- Bila sam u šoku kad su me pozvali na razgovor u Centar. Od nje sam mogla svašta da očekujem, ali ne i da će tražiti od nadležnih da moju ćerku, a njenu unuku oduzmu i daju je u hraniteljsku porodicu. To me je mnogo pogodilo. Ljuba je baba Magdaleni, mogla je ona da traži starateljstvo ako smatra da je dete zaista ugroženo. Ovako, tim prijavama je samo želela meni da napakosti, ne mareći za svoju unuku, koja bi u tom slučaju bila kolateralna šteta - ispričala je Subotićeva.

Ljuba besna

ONA JE LAŽOV I OČAJNA MAJKA

Ljuba je nekoliko puta preko društvenih mreža ćerki Aleksandri upućivala teške reči.

- Ona je jedan najobičniji lažov! Aleksandra je očajna majka i mislim da ste svi to već shvatili. Ne bi me čudilo da se bavi prostitucijom, kako neki pričaju. Ja to ne znam, ali jesam čula za to. Što se mene tiče, ja sam s njom završila - rekla je Ljuba u lajv uključenju na Fejsbuku.

Ivan Ercegovčević - Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track