ŠOK! EVU RAS SILOVALI VANZEMALJCI: Dok smo bili u majčinoj utrobi, moju sestru  bliznakinju su ubili, a mene napastvovali...
Foto: Printscreen

FIKCIJA ILI STVARNOST

ŠOK! EVU RAS SILOVALI VANZEMALJCI: Dok smo bili u majčinoj utrobi, moju sestru bliznakinju su ubili, a mene napastvovali...

Stars -

Eva Ras šokirala je tvrdnjom da ju je napao vanzemaljac još u majčinoj utrobi. Iako je reč o njenom romanu, fikciji, glumica je u jutarnjem programu rekla da veruje u vanzemaljce.

"Pišem o vanzemaljcima koji su posetili mene i moju sestru dok smo bili u utrobi, moja sestra bliznakinja, koja se rodila mrtva, ja sam se rodila živa. A vanzemaljcima je bilo potreban njen život. Ali oni nisu nasilni. Oni nisu nasilni, oni drugačije komuniciraju. Ja celog života verujem da su oni tu. Da nisu u svemiru", rekla je glumica.

"Vanzemaljci su tu, u meni, i o tome i pišem da dok smo bili fetusi u majčinoj utrobi, oni su nam ugradili neki čipove, jer oni komuniciraju na drugi način. Ne izgovaraju reču, nego misli struje idu. Život sa vanzemaljcima je lep, a i u životu", ispričala je glumica.

foto: Printscreen

Na pitanje novinara da li je imala stvarno susret sa vanzemaljcima, glumica je rekla da su je silovali.

"Mene su silovali, a mojoj sestri su uzeli život. To izgleda smešno i kao fikcija i radi se u meni", šokirala je Eva Ras u emisiji Dobro jutro.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RUSIJA U ŠOKU, ŠTA JE OVO IZNAD MOSKVE?! Oblaci ili vanzemaljci?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track