VESNA RIVAS PONOVO DEVICA: Vratila sam nevinost za 300 evra!
Foto: Damir Dervišagić

Sad je kao nova

VESNA RIVAS PONOVO DEVICA: Vratila sam nevinost za 300 evra!

Stars -

U mladosti sam se bavila gimnastikom, a nama gimnastičarkama je himen rastegljiv, tako da sam ja bila nevina do porođaja

Vesna Rivas vratila je nevinost pre dve godine. Nakon što je Mirela Lapanović na „parografu“ potvrdila pisanje Kurira da će ići na ušivanje vagine, pevačica ju je podržala i ispričala da je prošla kroz to iskustvo.

- Ja sam operisala himen pre dve godine, a razlog je neobičan. Naime, u mladosti sam se bavila gimnastikom, a nama gimnastičarkama je himen rastegljiv, tako da sam ja bila nevina do porođaja. Tek kada sam se porađala, meni je pukao - počela je Vesna i izazvala salvu smeha kod ukućana.

foto: Zorana Jevtić

- Onda sam ja pre dve godine, po izlasku iz „Parova 4“ odlučila da vratim sebi nevinost. Dala sam 300 evra za intervenciju, išla sam preko veze. Ušili su mi himen i ponovo sam bila devica. Htela sam nevinost da poklonim Zmaju od Šipova da je bio malo nežniji, ali sam je ipak dala mom Matorom. Tako da sam osetila draži pucanja himena i kako je lepo biti devica - pričala je Rivasova, a Dalila Dragojević ju je pitala:

- Kako da nevina devojka zatrudni? Gde prolaze spermatozoidi?

- Objasnila sam već. Himen kod gimnastičarki je rastegljiv, a seme može da prođe - rekla je Vesna i dodala:

- Danas svaka devojka može da bude nevina jednom mesečno i da joj bude božanstveno. Nije bolno, radi se pod lokalnom anestezijom. Kad već možete da puknete 300 evra na gluposti i cipele, možete i da častite sebe i svog partnera - završila je Vesna.

Kurir / J. S.

Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track